Υπάρχει Πρόβλημα Νο 9

Αγαπητή Ιουλία,
 
Με λένε Ελένη, είμαι 32 ετών και διατηρώ υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων. Είμαι αρκετά εμφανίσιμη (αν και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ) και πολύ κοινωνική. Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι αυτόν τον καιρό δεν έχω σχέση.
Σου γράφω για να με βοηθήσεις στο πολυδιάστατο, ας το πούμε, πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Πρόσφατα γνώρισα κάποια άτομα και έγινα μέρος της παρέας τους. Στην παρέα αυτή, εκτός των άλλων, ανήκουν και δύο άντρες οι οποίοι είναι σχεδόν κολλητοί. Ο ένας από αυτούς ήταν παντρεμένος με μια πολύ όμορφη γυναίκα με την οποία χώρισε και αυτή την στιγμή έχει δεσμό (εδώ και μερικούς μήνες) με μια άλλη κοπέλα η οποία είναι ελαφρώς «μπάζο» (χωρίς να θέλω να την μειώσω αλλά δεν βρίσκω άλλον χαρακτηρισμό). Αυτός ο άνδρας μου αρέσει. Ο κολλητός του φίλος από την άλλη  έχει μια εκνευριστική εμμονή μαζί μου (χωρίς να του έχω δώσει κάποιο δικαίωμα) και μου στέλνει συνεχώς μυνήματα στο κινητό του τύπου «Σε θέλω». Το ερώτημα μου είναι το εξής: Πως μπορώ να προσεγγίσω τον γκόμενο του «μπάζου»; Αν και φαίνεται απλό εκ πρώτης όψεως δεν είναι αν λάβει κανείς υπ’οψιν:
Α) Ο άνδρας που μου αρέσει έχει σχέση με την κοπέλα (το «μπαζο» που λέγαμε).
Β) Όταν βρισκόμαστε με την παρέα δεν τον αφήνει να κουνηθεί από κοντά της.
Γ) Ο κολλητός του φίλος επίσης με προσέχει συνεχώς και είναι και αυτός κοντά του.
Δ) Ο άνδρας που μου αρέσει δείχνει κάποιο ενδιαφέρον προς το μέρος μου με κλεφτές ματιές κλπ.
Εν κατακλείδι για να πετύχω το σκοπό μου πρέπει:
Α) Να μπω ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και
Β) Να μπω ανάμεσα σε δύο φίλους και μάλιστα κολλητούς.
Το ξέρω, μπερδεύτηκες και εσύ αλλά πίστεψε με εγώ βρίσκομαι σε χειρότερη θέση. Τι προτείνεις;
 
Με σεβασμό
Ελένη Κ.

Αγαπητή Ελένη,

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς χρειάζεσαι τη βοήθειά μου, αφού φαίνεται να έχεις δρομολογήσει όλες τις μελλοντικές σου κινήσεις. Το πλάνο σου είναι πλήρες. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι ψάχνεις κάποιον να επικροτήσει το εξαιρετικό σου σχέδιο και να σταθεί δίπλα σου σε αυτή την προσπάθεια διάλυσης μιας ολόκληρης παρέας ! Αρχικά θα ήθελα να καταλάβω ποιά θετικά συναισθήματα σου γεννά ένας άντρας που πρόσφατα χώρισε (γυναίκα Νο 1) διατηρεί δεσμό με μία άλλη (γυναίκα Νο 2) και ταυτόχρονα παίζει και το ματάκι του με σένα (γυναίκα Νο3). Αν δηλαδή εμφανιστεί ακόμα μια ενδιαφέρουσα κοπέλα στην παρέα σας, ο τύπος θα ασπαστεί το κοράνι για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Τώρα βέβαια περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Αν εσένα σ’αρέσει να’σαι η γυναίκα Νο 3 στη ζωή κάποιου, με γειά σου με χαρά σου. Τον άλλο τύπο βέβαια δεν τον βλέπω καν. Άνθρωπος που κινείται σε ένα κύκλο με τόσο παρασκήνιο και πανικό και δεν έχει πάρει ακόμα μυρωδία τι γίνεται, καλύτερα να μην τον συζητήσουμε. Άσε που και να τα φτιάξετε, με το που θα χωρίσει ο άλλος το μπάζο θα σε πιάσει εσένα η τάση του “¨τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα !”. Πάντως μεταξύ μας, σε βλέπω να τσιμπάς τίποτα φάπες από την φιλεναδίτσα του εν λόγω κυρίου, αν συνεχίσεις να πιέζεις την καταστάση………………. By the way… οι υπόλοιποι της παρέας είναι κανονικοί άνθρωποι γιατί δεν βλέπω να τους αναφέρεις πουθενά.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.