Υπάρχει Πρόβλημα; Γράμμα Νο4

Αγαπητή Ιουλία έχω πρόβλημα! Είμαι 21 χρονών και έχω σχέση εδώ και έξι μήνες με ένα αγόρι που έχει φτάσει πρόσφατα τα 30. Στην αρχή ήταν όλα καλά αλλά τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω κάποια αλλαγή στάσης απέναντι μου. Το γέλιο και η ανεμελιά έχει αντικατασταθεί από την αμφιβολία, τα σχόλια για την εμφάνιση μου και για να την αλλάξω έχουν γίνει επίμονα ενώ στην αρχή δεν υπήρχαν και γενικά υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στάσης που με γεμίζει θλίψη και αμφιβολίες. Θέλω η σχέση μου να επανέλθει στην αρχική μορφή. Τι να κάνω; Μην μου πείτε να χωρίσω γιατί αυτή η σχέση ήταν πριν από λίγο καιρό ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στην ζωή μου και θέλω όσο τίποτε άλλο να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση.
Ελένη Κ.

Αγαπητή Ελένη Κ.,
Δυστυχώς τα πράγματα που μαθαίνω για σένα μέσα από το γράμμα σου είναι πολύ λίγα. Το σίγουρο είναι ότι καμμία σχέση 6 μηνών δεν χάνει ξαφνικά τη φρεσκάδα της χωρίς λόγο.
Ας επικεντρωθούμε λίγο στο θέμα εμφάνιση. Τι έχει αλλάξει επάνω σου που κάνει το σύντροφο σου να δυσανασχετεί ;
Γιατί εάν αγαπημένη μου Ελένη Κ., αποφάσισες να ανεβάσεις την τιμή πώλησης της μετοχής του Pizza Hut και το σκορδόψωμο δίνει και παίρνει, ή το στυλ της Paris Hilton που αποφάσισες να υιοθετήσεις στα καλά καθούμενα, σου γράφει άσχημα στα καπούλια επειδή είσαι 85 κιλά και 1,60 ύψος, τότε μην πέσουμε να τον φάμε τον άνθρωπο.
Εάν πάλι τίποτε δεν έχει αλλάξει από τότε που γνωριστήκατε (δεν τον έχεις κολλήσει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, δεν έβγαλες ροδόχρους πιτυρίαση, δεν απέκτησες πρόβλημα δυσοσμίας σώματος-ίσως από τα σκορδόψωμα-) τότε αγαπημένη μου, έχει γκόμενα.
Όχι, όχι, η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος στο δικό σου επίπεδο, για να σ’αγαπήσει γιαυτό που είσαι και όχι για τη μυρωδιά σου ή το καλλίγραμμο σώμα σου. Και να ξέρεις … η επιμονή σώζει τις σχέσεις….

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.