Υπάρχει Πρόβλημα; Γράμμα Νο3

Γεια σου Ιουλία. Είμαι ο Γιώργος και θέλω να σε συμβουλευτώ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κολλητός μου. Παρόλο που είναι 26 χρονών είναι ακόμα παρθένος. Έχει χιούμορ και είναι καλός για παρέα αλλά όταν η παρέα έχει και γυναίκες δεν μπορεί καν να πάρει μέρος σε κάποια κουβέντα, ενώ σίγουρα έχει πολλά να πει, επειδή νιώθει, όπως μου έχει πει, ότι κάτι θα πάει στραβά και θα γίνει περίγελος. Μπορείς να του προτείνεις κάποιους τρόπους για να αποβάλλει αυτό το κόλλημα για να βρει επιτέλους μια καλή σχέση.
Κώστας Ν. (Ο φίλος μου λέγεται Νίκος)

Αγαπητέ Κώστα-Νίκο,
Νομίζω ότι κακώς επικεντρωνόμαστε στο θέμα της παρθενίας στην ηλικία των 26, γιατί αν κάτσεις να το σκεφτείς ψύχραιμα, σίγουρα το κουσουράκι σου’χει βγει κι αλλού ! (του φίλου σου τέλος πάντων, λέμε τώρα !). Γι’αυτό το λόγο λοιπόν, μην μου τον παρουσιάζεις σαν τον πιο φυσιολογικό άνθρωπο του κόσμου, γιατί σίγουρα δεν είναι.
Αν έχω καταλάβει καλά, τα τελευταία 10-12 χρόνια της ζωή του, μαθαίνει από τους κολλητούς του λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή και δεν έχει τίποτα να συνεισφέρει σ’αυτές τις συζητήσεις. Βλέπει εκατοντάδες μισοντυμένες πιτσιρίκες πάνω σε τραπέζια να λικνίζονται υπό το ρυθμό του «με-σα σου μια στι-γμή να ζού-σα, τι-πο-τ’ άλ-λο δε θα σου ζη-του-σα» αλλά χέρι δεν έχει απλώσει και όταν είναι σε παρέα με γυναίκες του κόβεται και η λαλιά. Συγνώμη κιόλας, αλλά τον φυσιολογικό που τον είδες ; Δεν λέμε βέβαια ότι όλα είναι σέξ, αλλά τα βασικά είναι !! Εδώ 2 μήνες απέχεις λόγω ανωτέρας βίας και στις αρχές του τρίτου βλέπεις τον Αλογοσκούφη, αισίως κελεπουράκι.
Δεν θέλω να απελπιστείς φίλε Κώστα-Νίκο. Καλό είναι βέβαια να θορυβηθείς. Όλοι είχαμε τις αποτυχίες μας στη ζωή (όχι τέτοιου μεγέθους βέβαια !) αλλά κάθε δυσκολία μας κάνει και πιο δυνατούς. Φρόντισε μόνο να’χεις ξεμπερδέψει μ’αυτό το θέμα πριν αποφασίσεις να παντρευτείς γιστί οι πυροβολισμοί για το σεντόνι θα’χουν πολύ πλάκα !

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.