Νέα προγράμματα WIND Tο ALL+ με Εγγύηση Λογαριασμού

Τα νέα προγράμματα WIND To All+ που προσφέρουν Δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους, SMS προς όλους, Mobile Internet αλλά και Εγγύηση Λογαριασμού, διαθέτει από σήμερα η WIND.

Οι συνδρομητές WIND To All+, επικοινωνούν οικονομικά και ελεύθερα με όλους αφού δεν χρειάζεται να αναρωτιούνται αν ανήκουν στο ίδιο δίκτυο με τον συνδρομητή που επιθυμούν να καλέσουν ή να στείλουν μήνυμα SMS, αλλά ούτε να ανησυχούν για τις χρεώσεις data αφού τα νέα προγράμματα χρήσης W2All+ τα προσφέρουν πλέον όλα σε ένα πρόγραμμα χρήσης

Επιπλέον, μόνο τα προγράμματα συμβολαίου WIND To All+ δίνουν Εγγύηση Λογαριασμού στους καταναλωτές, για μηναίο Λογαριασμό Χωρίς Εκπλήξεις.

Οι συνδρομητές WIND TO All+ ορίζουν το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού που επιθυμούν να λαμβάνουν πέραν του παγίου τους και ειδοποιούνται αυτόματα μόλις φτάσουν τα 5 λεπτά πριν το όριο που έχουν θέσει.

Επίσης, προσφέρεται Αυτόματη Ενημέρωση Υπολοίπου Δωρεάν Χρόνου Ομιλίας ώστε οι συνδρομητές να ενημερώνονται αυτόματα και εντελώς δωρεάν με SMS 10 λεπτά, 10 SMS και 10 ΜΒ πριν εξαντληθεί η δωρεάν χρήση του Προγράμματός τους (δηλαδή η χρήση που καλύπτεται από το πάγιο), ενώ έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το διαθέσιμο υπόλοιπο με μία δωρεάν κλήση στο 1270.

Ακόμα και όταν ξεπεραστεί η δωρεάν χρήση του προγράμματος, δίνεται η δυνατότητα για Επέκταση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, SMS και Mobile Internet ανά πάσα στιγμή, με μία δωρεάν κλήση στο 1270 και με προνομιακές τιμές σε σχέση με τις χρεώσεις εκτός παγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, παλαιοί και νέοι πελάτες WIND που επιθυμούν να αλλάξουν το υπάρχον πρόγραμμά τους ή να πραγματοποιήσουν φορητότητα στο δίκτυο της WIND και να ενεργοποιήσουν οποιοδήποτε από τα 6 νέα προγράμματα WIND To ALL+ χρειάζεται να επισκεφθούν ένα καταστήματα WIND ή να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών WIND στο 13800.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.