Το «Call Them All 600 Plus 600 SMS» διπλασιάζεται!

Cosmote

Μια ακόμα εξαιρετική προσφορά από την Cosmote ήρθε να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της ελληνικής τηλεπικοινωνιακής πραγματικότητας. Αντίθετη στις επιταγές των καιρών που θέλουν την τσιμπίδα τις εφορίας να βάζει χέρι ακόμα και στις πτωχές πλην τίμιες τηλεκάρτες, η Cosmote καταφέρνει και δίνει στους πελάτες τις επιπλέον χρόνο ομιλίας και SMS. Είναι δυνατόν να είναι πραγματικότητα αυτό; Και όμως είναι! Διαβάστε το PR Μπλα-μπλα που ακολουθεί και αισθανθείτε και εσείς εντυπωσιασμένοι.

Το «Call Them All 600 Plus 600 SMS» διπλασιάζεται και προσφέρει 1.200 λεπτά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP 1.200 λεπτά ομιλίας και videoκλήσεων αλλά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της νεανικής καρτοκινητής της COSMOTE, με κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”.

Η νέα προσφορά του WHAT’S UP, που διπλασιάζει τις δωρεάν μονάδες της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”, ισχύει αυτόματα για κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2009. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν μονάδων είναι 30 ημέρες και το κόστος της υπηρεσίας παραμένει στα 7 €. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία “Call Them All 600 Plus 600 SMS” ενεργοποιείται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος PLUS στο 1313.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.