Βράβευση της ADAOX στο ESET Partners Conference

eset

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ADAOX διακρίνεται για τις επιδόσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο. Από τις 11-14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της ESET. Στο συνέδριο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 διανομείς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους της ESET, για όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα workshops σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας.

Ένα σημαντικό κομμάτι του συνεδρίου ήταν αφιερωμένο στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις πρακτικές και τις τακτικές που ακολουθούν οι ανά τον κόσμο διανομείς για να επιτύχουν τους στόχους τους. Το συνέδριο έκλεισε με τις βραβεύσεις των πιο επιτυχημένων συνεργατών της ESET. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ADAOX, ο επίσημος διανομέας της ESET στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στις πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADAOX κ. Νεόφυτος Νεοφύτου δήλωσε: “Η βράβευσή μας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της ESET, πιστοποιεί τη δέσμευσή μας να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό προσφέροντας εκείνες τις λύσεις ασφάλειας που επιθυμούν οι πελάτες μας “.

[PR]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.