Η Toshiba εμπλουτίζει τη σειρά Full HD CAMILEO camcorder

toshibacamileop20

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε δύο νέες ψηφιακές H.264 camcorders: Τόσο η CAMILEO P20 όσο και η CAMILEO S30 διαθέτουν Full HD ανάλυση και έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο γίνεται πιο φιλικές προς το χρήστη. Επίσης διαθέτουν μια μεγάλη (7,6cm/3”) touch sensitive οθόνη με εύκολη στη χρήση γραφική απεικόνιση. Ενώ η CAMILEO P20 προσφέρει ανάλυση φωτογραφίας έως 5 MegapiΧel, η CAMILEO S30 περιλαμβάνει 8 MegapiΧel CMOS sensor. Οι δύο νέες camcorders θα διατίθενται το τρίτο τρίμηνο του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

CAMILEO P20: σχεδιασμένη για να αιχμαλωτίζει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης

Μια βόλτα στην πόλη, ένα party με φίλους ή μια μέρα στην παραλία: όλοι θέλουν να αποτυπώσουν αυτές τις όμορφες στιγμές- εύκολα και γρήγορα. Σχεδιασμένη για τους νέους που αγαπούν τη μόδα, η trendy CAMILEO P20 σε βαθύ μπλε προσφέρει υψηλή ποιότητα και εγγυημένη αξιοπιστία σε οικονομική τιμή. Με βάρος μόλις 151 g μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα και να είναι πάντα στο χέρι για να αιχμαλωτίσει αυθόρμητες, μαγικές στιγμές.

CAMILEO S30: ο έξυπνος σύντροφος, πάντα έτοιμος για περιπέτεια

Με πάχος μόλις 19mm, η CAMILEO S30 της Toshiba είναι το ιδανικό αξεσουάρ για ταξίδια και sports, για νέους και δραστήριους ανθρώπους και για να διαφυλάξετε πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις. Η CAMILEO S30 διατίθεται σε αποχρώσεις deep blue, burgundy red, raspberry και silver. Με την ευκολία στη χρήση να είναι το βασικό της χαρακτηριστικό, η CAMILEO S30 προσφέρει την επιλογή οκτώ διαφορετικών τύπων σκηνών σχεδιασμένους να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις επιλογές “skin”, “night” και “back light”.

Υψηλή ποιότητα φωτογραφιών και video

Οι CAMILEO P20 και CAMILEO S30 είναι πλήρως εξοπλισμένες υψηλής ποιότητας camcorders και digital still cameras. Ένα 10Χ ψηφιακό zoom επιτρέπει μακρινές λήψεις video ή φωτογραφίας. Για τέλειες λήψεις, η κάμερα έχει και ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης video. Το ενσωματωμένο software μπορεί στην συνέχεια να παρέχει ανάλυση φωτογραφίας μέχρι και 16 Megapixels.

Αδράξτε τη στιγμή… και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας

Για να μοιράζεστε εύκολα clips και φωτογραφίες οι CAMILEO P20 και CAMILEO S30 προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εργαλείων

συνδεσιμότητας:

Μέσω HDMI, miniUSB.2.0 ή composite video μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα σε TV sets και άλλες ψηφιακές συσκευές. Ακόμη, διαθέτουν card slot για SD / SDHC / SCXC κάρτες με χωρητικότητα έως 64GB. Χάρις την εύκολη στη χρήση λειτουργία upload, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα videos τους σε sites όπως το YouTube™ και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με φίλους σε websites όπως το Picasa™ Web Albums

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.