Το Tom Tom Navigator και στα ελληνικά για IPhone

Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά, ώστε οι χρήστες iPhone να μπορούν να επωφεληθούν από το ίδιο εύκολο και έξυπνο μενού, τις αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης και τη μοναδική τεχνολογία δημιουργίας διαδρομής. H τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής επιδεικνύει την αφοσίωση της εταιρίας στην παροχή συνεχών καινοτομιών και κορυφαίας εμπειρίας πλοήγησης. Επιπλέον, οι χρήστες iPhone 4 θα έχουν την εμπειρία της ταχύτερης και της πιο γρήγορης στην ανταπόκριση πλοήγησης, και σε συνδυασμό με την υποστήριξη για οθόνη τύπου retina, θα απολαμβάνουν καλύτερα γραφικά. Ακόμα, οι χρήστες TomTom έχουν ένα νέο τρόπο να εισάγουν προορισμούς χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες, μετατρέποντας τα αρχεία φωτογραφιών σε ατζέντα διευθύνσεων.
Η τελεταία έκδοση 1.5 της εφαρμογής TomTom για το iPhone περιλαμβάνει:
– Πλοήγηση σε φωτογραφίες – Οι χρήστες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν σε τοποθεσίες επιλέγοντας μια φωτογραφία αποθηκευμένη στο iPhone τους. Οι τοποθεσίες αναγνωρίζονται από geo-tags.
– Βελτιστοποίηση για το iPhone 4 – Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του τελευταίου λειτουργικού της Apple, η εφαρμογή παρέχει τώρα υψηλής ποιότητας γραφικά, καλύτερους χάρτες, μενού πιο γρήγορα στην ανταπόκριση και βελτιωμένη αναγνώριση θέσης, ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένη λήψη GPS.
– Νεότεροι, περισσότερο ενημερωμένοι χάρτες- Καθώς το 15% περίπου των δρόμων αλλάζει κάθε χρόνο, η εφαρμογή TomTom έρχεται με τους τελευταίους και πιο ενημερωμένους χάρτες. Δεν απαιτείται λήψη τηλεφωνικού σήματος ή σύνδεση δεδομένων για την εξερεύνηση του χάρτη και την πλοήγηση σε κάποιον προορισμό.

«Με σχεδόν 45 εκατ. οδηγούς παγκοσμίως να βασίζονται στην πλοήγηση της TomTom, έχουμε την τεχνογνωσία να παρέχουμε στους χρήστες iPhone και iPod touch την πιο έξυπνη και εύκολη στη χρήση εμπειρία πλοήγησης που υπάρχει διαθέσιμη,» αναφέρει ο Tom Murray, αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης αγοράς της TomTom Inc. « Καθώς χτίζουμε πάνω στην τεχνογνωσία της TomTom και την τελειοποιoύμε για το iPhone , εστιάζουμε στην ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών, μέσω των συνεχών προϊοντικών καινοτομιών μας και της υποστήριξης των επιτευγμάτων της Apple.»
Με την τελευταία ανανέωση της εφαρμογής, οι χρήστες θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τα κορυφαία στην βιομηχανία χαρακτηριστικά της TomTom, που περιλαμβάνουν:
– Προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων – Προηγμένη σαφήνεια κατά την πλοήγηση σε σύνθετους κόμβους ενημερώνοντας τον χρήστη για τη λωρίδα κυκλοφορίας που πρέπει να ακολουθήσει για την επερχόμενη έξοδο.
– Τοπική αναζήτηση με Google™ *- Επιτρέπει στο χρήστη να εντοπίσει και να δρομολογήσει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος (POIs) μπαίνοντας στις τελευταίες τοπικές καταχωρήσεις της Google μέσω της εφαρμογής TomTom.
– Δυνατότητα εκτέλεσης πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα**- Επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει αναλυτικές οδηγίες ενώ το iPhone τρέχει άλλες εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Η εφαρμογή TomTom για το iPhone είναι διαθέσιμη για αγορά μέσω του App Store. Η εφαρμογή της TomTom με χάρτη Ελλάδας μόνο ή χάρτες Ευρώπης (στους οποίους περιλαμβάνεται και η Ελλάδα) είναι διαθέσιμες σήμερα για τους χρήστες του iPhone 4, του iPhone 3GS, του iPhone 3G και του iPod touch στο http://www.tomtom.com/tomtom-app, στην τιμή των €49.99 και €89,99 αντίστοιχα.

Η εφαρμογή TomTom για το iPhone τρέχει σε OS 3.0 και iOS 4, ωστόσο οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε iOS 4 για να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.