Τα Sea Vision SV37 στην Ελλάδα

Sea Vision SV37

Η Motocraft, η ηγετική εταιρία στο χώρο της θάλασσας στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας την αντιπροσώπευση ενός καινοτόμου προϊόντος: τα SV37.

Πρόκειται για τα νέα υποβρύχια φώτα της αμερικανικής εταιρίας Underwater Lights USA, η οποία προσφέρει την τεχνογνωσία της στα πιο όμορφα γιοτ και σκάφη ανά τον κόσμο.

Ειδικότερα, τα Sea Vision SV37 αποτελούν την εξέλιξη στα υποβρύχια φώτα, παρουσιάζοντας άρτιες τεχνικές προδιαγραφές και μεγάλη διάρκεια ζωής που ξεπερνά τις 3.000 ώρες. Διαθέτουν λαμπτήρες αλογόνου ισχύος 250 watt και τάσης 110 με 230 volt. Μπορούν να τοποθετηθούν σε γάστρες ή στο transom σκαφών από αλουμίνιο ή ατσάλι, ανεξαρτήτως μεγέθους, αφού προσαρμόζονται σε γωνία κλίσης από 0 έως 50 μοίρες. Το χαρακτηριστικό αυτό καθιστά τα Sea Vision SV37 ιδανικά και για μεγαλύτερα γιοτ.

Οι λάτρεις του yachting και της θάλασσας μπορούν να αναζητήσουν τα Sea Vision SV37 μέσω του δικτύου της Motocraft Α.Ε ή στα κεντρικά γραφεία, της μοναδικής ελληνικής εταιρίας που «φωτίζει» τις εξελίξεις στον τομέα των σκαφών, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και απαιτήσεων.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ζέης, Διευθύνων Σύμβουλος της Motocraft: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο για να πρωταγωνιστούμε σε αυτές. Η ιστορία της Motocraft γράφτηκε με έμπνευση τη λατρεία μας για τη θάλασσα, ενώ η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης για το καλύτερο».

Sea Vision SV37

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.