Τηλέφωνο ΠΕΔΥ

Τηλέφωνο ΠΕΔΥ

Το τηλέφωνο ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΠΥ) που μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι για να κλείσουν ιατρικά ραντεβού στις Μονάδες Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας ( ΠΕΔΥ ), καθώς επίσης και για να λάβουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες υγείας που αφορούν όλους τους ασφαλισμένους είναι 14784.

Σύμφωνα με  ανακοίνωση του, ο ΟΤΕ προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών άμεσης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στον αριθμό 14784. Ειδικότερα, όλοι οι ασφαλισμένοι καλώντας στο 14784, από σταθερό ή κινητό, μπορούν εύκολα και απλά:

– Να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα και να κλείσουν ραντεβού με τους συμβεβλημένους  γιατρούς του ΠΕΔΥ.

– Να τροποποιήσουν τα ήδη κλεισμένα ραντεβού τους.

– Να μάθουν τις ώρες λειτουργίας, τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των Μονάδων Υγείας του ΠΕΔΥ και των διαγνωστικών κέντρων με τα οποία συνεργάζεται.

– Να ενημερωθούν για τα ονόματα των γιατρών ανά ειδικότητα και τις ώρες και ημέρες που δέχονται τους ασφαλισμένους.

– Να μάθουν πληροφορίες για τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που δέχονται στα ιδιωτικά τους ιατρεία και γενικές πληροφορίες σχετικές με την παροχή των υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ ζωντανά, 24 ώρες το 24ωρο.

Σημειώνεται ότι η χρέωση της υπηρεσίας είναι 0,98 ευρώ/κλήση από σταθερά & κινητό Cosmote και 0,98 ευρώ/λεπτό από άλλα δίκτυα κινητής.

Το τηλέφωνο ΠΕΔΥ, το ξαναλέμε, είναι το 14784

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.