Σπασμένο iPhone. Κυριολεκτικά!

Σπασμένο iPhone

Ήταν τότε, είκοσι του Φλεβάρη που ο Sekos γινόταν ο περήφανος κάτοχος μιας συσκευής iPhone, πλήρως λειτουργικής και γυαλιστερής  όπως ακριβώς την γέννησε η Apple. Μετά από πέντε μήνες αδιάλειπτης λειτουργίας το iPhone δυστυχώς πέθανε. Τελείως. Η κατιούσα ξεκίνησε στις επτά του Ιούλη όταν ο αναστατος Sekos επιδείκνυε την τραυματισμένη συσκευή του εξαιτίας της φονικής αμέλειας του. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση σωτηρίας και δεν άργησε να γίνει η παραγγελία του εξωτερικού τζαμιου από έναν HongKongνεζο κιτρινιάρη το οποίο και έφτασε χθές το μεσημέρι. Με διάχυτη πλέον την ελπίδα, ο Sekos, άρχισε να ανοίγει με δυσκολία την καημένη συσκευή του.  Δύο ώρες μετά και με όλα τα εξαρτήματα αποσυναρμολογημένα δοκιμάστηκε να αποκολληθεί το εξωτερικό τζάμι αλλά φευ. Το τζάμι δεν έβγαινε  εξαιτίας του ελαστικού τσιμέντου που με συνέπεια η Μαμα Apple είχε τοποθετήσει μεταξύ οθόνης και τζαμιού. Η πρόταση “Όλα η Τίποτα” στροβιλιζόταν μέσα στο κεφάλι του δύσμοιρου Sekoυ και σε μια στιγμή τρέλας και ανεξέλεγκτης δύναμης επήλθε το απονενοημένο: Έσπασε την οθόνη του iphone ΤΟΥ. Τωρα πια κανένα pixel δεν θα ξαναδεί το φως, κανένας αισθητήρας αφής δεν θα ξανανιώσει το χάδι που τόσο έχει ανάγκη. Το iphone πέθανε! Ζήτω το σπασμένο iphone!

Σπασμένο iPhone

Σπασμένο iPhone

Broken iPhone 4 Broken iPhone 5 Broken iPhone 6 Broken iPhone 7 Broken iPhone 8 Broken iPhone 9

Broken iPhone 10

Broken iPhone 11

Broken iPhone 12

Related Articles

5 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Εχω ένα Ericson 628 αυτό με τη μπλε πρόσοψη αν θες μπορώ να το δανείσω για να κανει τη δουλεία του, το έχω από το Σεπτέμβριο του 96 και είναι σκυλί.

  • Δεν νομίζω οτι σε τιμάει, εσένα ή οποιον άλλον Ελληνα ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός “HongKongνεζο σχιστομάτη”. Πως θα σου φαινόταν εάν κάποιος σε χαρακτήριζε βάση της εξωτερικής σου εμφάνισης που στην τελική δεν έχεις καμία επιλογή;

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.