Η ταυτοποίηση καρτοκινητών Cosmote συνεχίζεται…

cosmotewhatsup.jpg

Πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας ταυτοποίησης των καρτοκινητών και η COSMOTE συστήνει στους πελάτες της να επισπεύσουν τη διαδικασία δήλωσης των στοιχείων τους, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Έχοντας στη διάθεσή τους περισσότερα από 1000 σημεία του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ Shops και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να ταυτοποιήσουν τα καρτοκινητά τους ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Η COSMOTE με στόχο τη διευκόλυνση του κοινού, έχει ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό και τις απαραίτητες υποδομές του δικτύου καταστημάτων, προκειμένου να εξυπηρετήσει άμεσα την συνεχώς αυξανόμενη κίνηση.

Σύμφωνα με το σχετικό νόμο (Ν.3783/2009) η καταληκτική ημερομηνία είναι 30 Ιουλίου. Η λειτουργία των καρτοκινητών που δεν θα έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τότε θα διακοπεί. Υπενθυμίζεται ότι για να δηλώσουν το καρτοκινητό τους, οι συνδρομητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα SIM του καρτοκινητού και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, η διαδικασία της ταυτοποίησης πρέπει να γίνει από ενήλικα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής στο 1313 για WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ, στο 1299 για FROG και 1277 για CIAO.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.