Συνεργασία iSquare και Olympic Air

Αν ταξιδεύτε συχνά με την Olympic Air τώρα υπάρχει ακόμα ένας λόγος να γίνεται μέλος του Travelair Club της και να συγκεντρώνεται μίλια: Με κάθε αγορά ενός προιόντος Apple από την iSquare  κερδίζετε 1 μίλι για κάθε ευρώ ενώ μπορείτε να εξαργυρώσετε τα συγκεντρωμένα μίλια με αντιστοιχία 200 μίλια για ένα ευρώ. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου της συνεργασίας αυτής.

Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Apple από το ηλεκτρονικό κατάστημα του επίσημου διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρίας iSquare, www.isquare.gr/storeκαι κερδίστε 1 μίλι για κάθε Ευρώ των αγορών σας!

Εξαργυρώστε μίλια σας για να αποκτήσετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν ή αξεσουάρ Mac, iPad, iPod, AppleTV της Apple.
Η εξαργύρωση μιλίων γίνεται με αντιστοιχία: 200 μίλια = 1 €

Τα μοναδικά προϊόντα της Apple ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής και δημιουργούν trend αμέσως μόλις ανακοινωθούν! Διαθέτοντας πολυβραβευμένο design με μοναδικά επαναστατικά χαρακτηριστικά κι ένα πραγματικά απλό περιβάλλον εργασίας, έχουν αλλάξει τον τρόπο που όλοι μας “βλέπουμε” την τεχνολογία.

Η εταιρία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον Σεπτέμβριο του 2009.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής με αντικείμενο τη διανομή των προϊόντων Apple αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που στηρίζονται στα πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και στις τεχνολογίες της Apple. Στρατηγικός της στόχος είναι η διάδοση της χρήσης και η καθιέρωση της απόλυτης εμπειρίας των προϊόντων Apple στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Η iSquare πρωτοπορεί δημιουργώντας και προσφέροντας στην αγορά ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών Apple ώστε να φέρει πιο κοντά τους Έλληνες καταναλωτές στην φιλοσοφία της Apple.
Με όραμα που πηγάζει από την πρωτοπορία της Apple, η iSquare φιλοδοξεί να δώσει στα προϊόντα της Apple τη θέση που τους αξίζει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.