Η Q φέρνει τα πάνω κάτω στα συμβόλαια κινητής

Συμβόλαια κινητής Q

Με βασικό σύνθημα το “Θα βουίξει ο τόπος” η Q δημιούργησε νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας. Ακολουθούν τα PR λογάκια, που θα λέγαν και μερικοί μερικοί.

  • Μηδέν πάγιο, καμία δέσμευση
  • Πολύ χαμηλές χρεώσεις και extra επιλογές λεπτών ομιλίας

Τη νέα οικονομική πρόταση στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας παρουσιάζει σήμερα η Q ανατρέποντας τα δεδομένα. Tο Συμβόλαιο με όρους Q έχει μοναδικά χαρακτηριστικά:

Προσφέρεται με μηδενικό μηνιαίο πάγιο, χωρίς 12μηνη δέσμευση για τους συνδρομητές του, έχοντας παράλληλα πολύ χαμηλές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς:

• 0€ πάγιο

• 0,25€ / ανά λεπτό ομιλίας

• 0,04€ / SMS

Παράλληλα, όσοι επιλέξουν την ελευθερία του συμβολαίου Q έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν, όταν το επιθυμούν τις έξτρα επιλογές δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν χρήσης Internet για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία:

Q 10 – Q 15 – Q 20 – Q 30

Δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους 50’ 100’ 160’ 300’

Δωρεάν Mobile Internet (MB) 50ΜΒ 100ΜΒ 160ΜΒ 300ΜΒ

Κόστος Ενεργοποίησης 10 € 15 € 20 € 30 €

Σημαντικό πλεονέκτημα του συμβολαίου Q είναι και οι πολύ φθηνές χρεώσεις ομιλίας και SMS προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς.

Η επικοινωνία του συμβολαίου Q δε θα μπορούσε παρά να είναι ανατρεπτική, όπως και το ίδιο το προϊόν. H δημοφιλής σειρά των διαφημίσεων της Q Card παίρνει τώρα νέο ύφος και άλλη πνοή. Αυτή τη φορά με το συμβόλαιο ζιζάνιο, ένα συμβόλαιο που θα βουίζει έντονα στ’ αυτιά μας, μ’ ένα τρόπο που μόνο η Q θα μπορούσε να το κάνει. Ο «new entry» χαρακτήρας του συμβολαίου Q θα κάνει πολλούς να «τσιμπηθούν» μαζί του, γιατί είναι μια ανατρεπτική φάτσα με βλέμμα που έχει πολλά να πει.

Η είσοδος της Q στα συμβόλαια, γίνεται για τους συνδρομητές που θέλουν τη διαφορετική πρόταση, με απλές, ξεκάθαρες και οικονομικές χρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στην ιστοσελίδα της Q www.myQ.gr.

Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.