Η γρίπη των χοίρων δεν υπάρχει;

swineflu

Όλα ξεκίνησαν όπως ξεκινούν και στον στρατό: “Άσε μ@λάκ@ τα ‘μαθες;…”. Έτσι, σαν ράδιο αρβύλα ξεκίνησε και η προπαγάνδα που γιγαντώθηκε σε πολύ μικρό διάστημα και έκανε τους ανθρώπους ανά τον πλανήτη να κυκλοφορούν σαν χειρουργοι, με χάρτινες μάσκες που ούτε καν γι’αυτές ήξεραν αν τους προστατεύουν. Στις 18 Μαρτίου στο Μεξικό αναφέρθηκε το πρώτο κρούσμα της “νέας γρίπης” ή της “γρίπης των χοίρων” ή της “γρίπης Η1Ν1” και άλλες ωραίες, εξωτικές ονομασίες που εντυπωσίαζαν και συνάμα φόβιζαν τον όχλο που αποσβολωμένος και προβληματισμένος παρακολουθούσε από τους δέκτες της τηλεόρασης να συντελείται ένα “grosso colpo” εις βάρος του χωρίς να έχει την δύναμη να αντιδράσει αποδυναμωμένος από την οικονομική κρίση που ήδη ζούσε και που με αγάπη είχαν φτιάξει αυτοί ου κινούν τα νήματα των ηγετών τους.

Το “πείραμα” πέτυχε και όλοι πλέον περίμεναν το μοιραίο: Την μεγάλη Πανδημία που θα εξολόθρευε πλήθος ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη! Οι ελπίδες πια είχαν εναποτεθεί στις φαρμακευτικές εταιρίες που δούλευαν υπερωρίες για να κατασκευάσουν το καταπληκτικό εμβόλιο που θα αποτελούσε το αντίδοτο στο επερχόμενο θάνατο. Φυσικά αυτές τα κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ, οι έρευνες καρποφόρησαν και η θανατηφόρα γρίπη ήταν πια θέμα χρόνου και χρημάτων να αντιμετωπισθεί.

Οι παραγγελίες δόθηκαν και ήταν τεράστιες. Όλες οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να σώσουν τον λαό τους διαθέτοντας δωρεάν (όχι και τόσο δωρεάν αν αναλογιστεί κανείς την πηγή εσόδων ενός κράτους) το φάρμακο. Το φάρμακο που θα έσωζε χιλιάδες ζωές δυστυχώς δεν δέχθηκε θερμής υποδοχής. Οι περισσότεροι του γύρισαν την πλάτη αφήνοντας του να σαπίζει μέσα στα μπουκαλάκια του. Ακόμα και η Γερμανία σταμάτησε να το διαθέτει δωρεάν αφού δεν έτυχε της ανταπόκρισης που αναμένονταν εξαιτίας της συνεχούς διαφήμισης και του εκφοβισμού.

Τελικά πόσα ήταν τα θύματα της θανατηφόρου γρίπης; Σύμφωνα με το Wikipedia οι θάνατοι που σημειώθηκαν μέχρι στιγμής είναι 10863 σε ολόκληρο τον πλανήτη! 10,863 ενώ οι θάνατοι από την κοινή γρίπη είναι κατά μέσο όρο 20,000! Στην Αυστραλία που υποτίθεται ότι η γρίπη Η1Ν1 θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος να εξαπλωθεί και να σπείρει τον θάνατο εξαιτίας του Χειμώνα, οι απώλειες που μπορεί να σχετίζονται με την γρίπη των χοίρων είναι μόλις 217!

Πολλοί λένε ότι πίσω από την κερδοφόρα προπαγάνδα κρύβονται οι φαρμακευτικές εταιρίες. Αν αυτό ισχύει πραγματικά κανείς δεν το ξέρει. Ας δούμε όμως στο παρακάτω διάγραμμα τις πορείες των μετοχών τεσσάρων εκ των εταιριών που “ανακάλυψαν” το αντίδοτο στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

pharmaceutical-nyse

Όπως παρατηρεί και ο πιο ανίδεος η πορεία των μετοχών των εταιριών αυτών είναι καθοδική μέχρι το σημείο μηδέν: Την 10η Μαρτίου του 2009 (Μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος στο Μεξικό). Από το σημείο αυτό, που τυγχάνει να είναι και το χαμηλότερο 5 ετών όλων των εταιριών, και έπειτα η πορεία είναι ανοδική. Είναι τυχαία η χρονική στιγμή του σημείου καμπής; Μάλλον όχι γιατί οι αγορές ξέρουν.

Για το κλείσιμο του άρθρου παρακολουθήστε και αυτό το video όπου η πρώην chief medical officer της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde αποκαλύπτει σε ένα βίντεο-συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 και το ρόλο των εμβολίων.

Τελικά υπάρχει η γρίπη των χοίρων ή μερικά γουρούνια είναι πιο ίσα από τα υπόλοιπα;

[photo by bretharthur]

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.