Στην wind to Asus Memopad με την οθόνη 10 ιντσων

Asus Memopad

Τη μεγαλύτερη γκάμα tablet καθώς και αποκλειστικά μοντέλα θα φιλοξενούν από τις 13 Δεκεμβρίου τακαταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, προτείνοντας στους καταναλωτές το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους με την εταιρεία Westnet Distribution, του Ομίλου Πάνου Γερμανού,  τα καταστήματα WIND πλέον θα προσφέρουν tablet Για Όλους, με τιμές που ξεκινούν από 59€. Η ποικιλία των tablet που θα βρίσκει ο καταναλωτής στο κατάστημα WIND καλύπτει όλο το εύρος τιμών και χαρακτηριστικών της κατηγορίας, με ναυαρχίδες τα δημοφιλή μοντέλα των Samsung, Asus, Lenovo, LG, MLS.

Τα tablet αποτελούν την πλέον ανερχόμενη κατηγορία συσκευών στην ελληνική αγορά καθώς ολοένα περισσότεροι καταναλωτές επιζητούν την ευκολία σύνδεσης και πλοήγησης στο Internet σε συνδυασμό με τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν. Η WIND, συνεχίζοντας τη στρατηγική της για την ανάπτυξη της χρήσης υπηρεσιών δεδομένων από κινητές συσκευές, επεκτείνει την εμπορική πολιτική της «smartphone Για Όλους» πλέον και στα tablet, φέρνοντας στα καταστήματά της την πληρέστερη γκάμα tablet στις πιο οικονομικές τιμές.

Η πολιτική της WIND «tablet Για Όλους» εγκαινιάζεται την Παρασκευή, φέρνοντας αποκλειστικά στα καταστήματα της εταιρείας το νέο  ASUS  MEMO PAD  ME102με 4πύρηνο επεξεργαστή και wide -view οθόνη 10 ιντσών στη μοναδική τιμή των 259€.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα WIND tablet με τιμές από 59€ τα οποία μπορούν ν’ αποκτήσουν πιο οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα Κινητής, Mobile broadband & Mobile Voice, της WIND.

      

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.