Sony Walkman E450 για video και μουσική on the go

Η οικογένεια των WALKMAN® μεγαλώνει αυτό το καλοκαίρι με την προσθήκη των νέων συναρπαστικών Video MP3 player από τη Sony. Τα E450, η τελευταία γενιά WALKMAN®, διαθέτουν μια ελκυστική εμφάνιση, που σε κάνει να θέλεις να τα αποκτήσεις, ενώ αποδίδουν εκπληκτικό ήχο και εικόνα. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικά, διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και εύκολα στη χρήση.

Οι νεαροί λάτρεις της μουσικής που νοιάζονται και για το στιλ τους, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τον πλούσιο, ποιοτικό ήχο της Sony από μια συσκευή η οποία ξεχωρίζει από το πλήθος. Ιδανικό ως το πρώτο σας player, το WALKMAN® E450 είναι διαθέσιμο σε μια γκάμα πέντε χαρούμενων και μοντέρνων χρωμάτων.

Ένα νέο περιβάλλον χρήστη (interface) καθιστά το WALKMAN® ακόμη πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό στη χρήση. Η επανασχεδιασμένη οθόνη αναπαραγωγής επιτρέπει την κύλιση, για να μπορείτε να έχετε μια πλήρη άποψη των εξωφύλλων των μουσικών λευκωμάτων με κάθε λεπτομέρεια στην ευκρινή οθόνη QVGA. Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα στο φόντο μέσα από μια συλλογή σχεδίων ή να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Η νέα λειτουργία Scene Search σας επιτρέπει να εντοπίσετε την κατάλληλη σκηνή σε μακράς διάρκειας βίντεο, επιλέγοντας μέσα από ένα κυλιόμενο μενού εικονιδίων.

Θέλετε να ταιριάζει η μουσική που ακούτε με τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή; Η μοναδική τεχνολογία SensMe™ της Sony αναλύει αυτόματα και κατηγοριοποιεί τα αρχεία της μουσικής σας βιβλιοθήκης, δημιουργώντας μια σειρά θεματικών καναλιών. Απλά επιλέξτε το κανάλι που ταιριάζει στη στιγμή, από αργά τραγούδια, μέχρι περισσότερο ρυθμικά.

Μια νέα λειτουργία για το WALKMAN®, η Lyrics Sync υποστηρίζει τα αρχεία του δημοφιλούς φορμά *.lrc, εμφανίζοντας στην οθόνη τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών. Υπάρχει ακόμη μια νέα λειτουργία Karaoke, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, τραγουδώντας τα αγαπημένα σας κομμάτια. Το WALKMAN® μειώνει αυτόματα την ένταση της φωνής του τραγουδιστή, ώστε να ακούγεται καθαρά η δική σας φωνή, συνοδευόμενη από τα μουσικά όργανα. Αν δυσκολεύεστε να πετύχετε αυτές τις πολύ υψηλές ή χαμηλές νότες, ο τόνος του κομματιού μπορεί να αλλάξει, ώστε να ταιριάξει με τη φωνή σας, χωρίς να επηρεαστεί η ταχύτητα αναπαραγωγής του κομματιού.

Οι πολυάσχολοι μαθητές και φοιτητές θα εκτιμήσουν τη νέα λειτουργία Language Learning, με την οποία μπορούν να μάθουν πολύ εύκολα μια δύσκολη φράση σε μια ξένη γλώσσα. Το WALKMAN® μπορεί να επαναλαμβάνει συνεχώς (looping) ένα επιλεγμένο απόσπασμα με μικρότερη ταχύτητα αναπαραγωγής, χωρίς να αλλάζει τον τόνο της φωνής και χωρίς να χάνει σε διαύγεια.

Μόνο από τη Sony, μια εύχρηστη λειτουργία σελιδοδείκτη, η Bookmark, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να προσθέσετε αρχεία ή και να επεξεργαστείτε μέχρι και πέντε από τις προσωπικές σας λίστες. Απλά επιλέξτε μια λίστα που ταιριάζει στη διάθεσή σας ή σε ό,τι κάνετε τη δεδομένη στιγμή.

Όπως και κάθε WALKMAN®, το νέο E450 ξεχωρίζει με το γεμάτο, πλούσιο ήχο του και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη μουσική σας συλλογή. Οι τεχνολογίες Clear Bass και Clear Stereo συνοδεύονται πλέον από την DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Η τεχνολογία DSEE εξελίχθηκε από τη Sony και αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες, οι οποίες χάνονται με τη συμπίεση των αρχείων, αναπαράγοντας με αυτόν τον τρόπο έναν πιο φυσικό ήχο ποιότητας CD.

Η νέα τεχνολογία Virtual Phones προσθέτει μια νέα διάσταση στην απόλαυση της μουσικής σας από τα ακουστικά. Η αυθεντική ακουστική μοντελοποίηση της Sony, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ πέντε διαφορετικών ακουστικών χώρων, από ένα μικρό, οικείο κλαμπ μέχρι και ένα τεράστιο στάδιο. Σαν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό βελτίωσης του ήχου, η λειτουργία Dynamic Normaliser εξισορροπεί την ένταση κάθε τραγουδιού την ώρα της ακρόασης, ελαττώνοντας τις αυξομειώσεις της έντασης από κομμάτι σε κομμάτι, όταν ακούτε τα τραγούδια σε τυχαία σειρά.

Η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας επιτρέπει να ακούτε μουσική για περισσότερο χρόνο, μέχρι και για 50 συνεχόμενες ώρες (10 ώρες για αναπαραγωγή βίντεο), με μια και μόνο φόρτιση1.

Το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα με «drag and drop» μουσικά αρχεία και λίστες κατ’ ευθείαν στο WALKMAN® από τον υπολογιστή σας ή τη βιβλιοθήκη του iTunes (εξαιρούνται αρχεία DRM).

Τώρα, το WALKMAN® συνεργάζεται καλύτερα από ποτέ με τον υπολογιστή σας, αν αυτός τρέχει με Windows® 7. Συνδέστε το WALKMAN® E450 σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας και ένα νέο παράθυρο «Device Stage» εμφανίζεται αυτόματα. Αυτή η βολική εφαρμογή διαχείρισης σας επιτρέπει να δείτε μέσω του Windows Explorer τα αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στο WALKMAN® και να μεταφέρετε αρχεία απ’ ευθείας από τον υπολογιστή σας στο WALKMAN®. Τα Windows® 7 φροντίζουν, επίσης, να μετατρέψουν τα DivX® και AVCHD αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο, σε φορμά κατάλληλο για να τα απολαύσετε στην οθόνη του WALKMAN®.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.