Απίστευτο… Η σημαία των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο στο Google Maps

clip_image002

 

[Από τον ανταποκριτή του akouseto.gr στην Θεσσαλονίκη, Ανδρέα Σ.] Πόσα ακόμα απαξίωση μπορούμε να δεχτούμε σαν χώρα; Το είδαμε και αυτό: Η σημαία των Σκοπίων δίπλα από τον Λευκό Πύργο! Τι και αν εμείς τραγουδάμε “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα” οι άνθρωποι της Google βάλθηκαν να μας αλλάξουν την ιστορία. Ποιοι ακριβώς είναι οι υπεύθυνοι γι’ αυτό δεν γνωρίζουμε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ασκήσουμε veto στο Google maps και πλέον να βλέπουμε εικόνες από το Bing maps του οποίου είναι πολύ καλύτερες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρακάτω:

Εικόνα από Google maps

clip_image002[5]

Εικόνα από Bing maps

clip_image002[7]

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Ελληνας πολιτικος υπαρχει ετσι να πει κατι, για το κομματοσκυλο τους ομως αντιδρουν αμεσως..αρε..

  • Σε συνέχεια σχετικού post σας αναφορικά με την εμφάνιση της σημαίας των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Google Maps της Google, εκ μέρους της Google σας ενημερώνουμε ότι οι 3D εικόνες που υπάρχουν στους χάρτες του Google Earth δημιουργούνται μόνο από τους χρήστες και όχι από την Google. Η Google εξετάζει το θέμα ώστε να επιλυθεί όσο το δυνατό συντομότερα.

  • Εκ μέρους της Google αναφορικά με την εμφάνιση της σημαίας των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Google Maps χθες, σας ενημερώνουμε ότι οι 3D εικόνες στους χάρτες του Google Earth δημιουργούνται από τους χρήστες και όχι από την Google. Εικόνες που παρέχονται από την κοινότητα και παραβιάζουν το περιεχόμενο της πολιτικής της εταιρείας για το Google 3D Warehouse αφαιρούνται. H Google, ανταποκρινόμενη εχθές σε αναφορές χρηστών για παραβίαση της πολιτικής των 3D εικόνων σε χάρτες του Google Earth, αφαίρεσε ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από χρήστη στο Google Earth.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.