Η Vodafone παρουσιάζει το Samsung Blue Earth

Samsung Blue Earth

Πρώτη η Vodafone φέρνει το Samsung Blue Earth, το πρώτο κινητό τηλέφωνο που φορτίζει και με ηλιακή ενέργεια, με οθόνη αφής, φιλικό προς το περιβάλλον.

Το Samsung Blue Earth, συνδυάζει τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών κατά την παραγωγή του, με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά τη χρήση του, ενώ παράλληλα διαθέτει κομψό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 50, με πάγιο 50 €.

«Η Vodafone παρουσιάζει με μεγάλη χαρά την καινοτόμο αυτή συσκευή της Samsung που καταφέρνει να συνδυάσει τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον χαρακτηριστικών με την υψηλή λειτουργικότητα και στυλ. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε στην πράξη την υλοποίηση της στρατηγικής μας για υποστήριξη των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων», δήλωσε ο Terminals Senior Manager της Vodafone, κ. Σπύρος Σίδερης.

Περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά του Samsung Blue Earth

Τα πλαστικά μέρη τόσο της συσκευής όσο και του φορτιστή προέρχονται από χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Το Blue Earth συνοδεύεται από φορτιστή εξοικονόμησης ενέργειας 5 αστέρων, ο οποίος ειδοποιεί το χρήστη όταν το τηλέφωνο έχει φορτίσει έτσι ώστε να τον βγάλει από την πρίζα. Επιπλέον, μέσω της φόρτισης με τον ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ο χρήστης αποκτά επαρκή ενέργεια, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή οποιαδήποτε ώρα και οπουδήποτε βρίσκεται.

Για τη συσκευασία του Blue Earth χρησιμοποιείται εύκολα ανακυκλώσιμο χαρτί και για την εκτύπωση του μελάνι σόγιας. Επίσης, συνιστάται η απλή όσο και πρωτότυπη επαναχρησιμοποίηση της συσκευασίας ως κορνίζας φωτογραφιών ή μολυβοθήκης.

Το Blue Earth, διαθέτει μοναδικό περιβάλλον εργασίας, ο σχεδιασμός του οποίου αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του χρήστη στην προστασία του περιβάλλοντος. Με τη χρήση του ’Eco mode’, η φωτεινότητα της οθόνης και το Bluetooth τίθενται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας με ένα μόνο κλικ. Η λειτουργία ’Eco Walk’ δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μετρά τα βήματα που κάνει μέσω ενός ενσωματωμένου βηματόμετρου και να υπολογίζει τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα τον οποίο επιτυγχάνει και τον αριθμό των δέντρων που διασώθηκαν με το να μη χρησιμοποιεί το όχημά του.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.