Η Rihanna στην Αθήνα

Rihanna

Τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Rihanna, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία και μοναδική live εμφάνιση το WHAT’S UP της COSMOTE. Την Τρίτη 1 Ιουνίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όσοι θαυμαστές της μεγάλης star εξασφαλίσουν εισιτήρια από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Το WHAT’S UP δίπλα στα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα που φιλοξενούνται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία του καλοκαιριού και να προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να ζήσουν από κοντά μια εντυπωσιακή μουσική εμπειρία.

Όσοι συνδρομητές WHAT’S UP ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους (με ποσό άνω των 10€) σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί να κερδίσουν ένα από τα 2000 εισιτήρια που θα τους φέρει σε απόσταση αναπνοής από τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Επιπλέον, 10 τυχεροί έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν από κοντά.

Εκπλήξεις από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, περιμένουν όλους τους φίλους της Rihanna. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, εύκολα και γρήγορα, το πολυπόθητο εισιτήριο κερδίζοντας παράλληλα και πολλά άλλα δώρα όπως το τελευταίο album της νεαρής τραγουδίστριας.

Στα τέσσερα χρόνια της καριέρας της, η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατ. δίσκους παγκοσμίως, με πολλές διακρίσεις και κορυφαία singles και η συναυλία της στην Αθήνα υπόσχεται στο ελληνικό κοινό μια βραδιά non stop επιτυχιών και ένα μοναδικό show!

Στον κόσμο του WHAT’S UP όλα είναι δυνατά, ακόμα και να δεις live τη Rihanna στην Αθήνα!

      

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.