Το νέο πρόσωπο του getitnow.gr

getitnow.γρ

Αν έχετε επισκεφθεί πρόσφατα το getitnow.gr σίγουρα θα διαπιστώσατε την τεράστια αλλαγή στο layout του σε σχέση με το παλιό που διήρκησε μόνο μερικούς μήνες. Το λευκό φόντο αντικατέστησε το μαύρο ενώ τα τεράστια κουτιά των προσφορών του παλιού απέκτησαν πιο… γήινες διαστάσεις. Αυτό που μένει αναλοίωτο, κακώς κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι το κυλιώμενο menu στα αριστερά που εξαιτίας της συνήθειας το νιώθω κάτι ξένο στην δική μου εμπειρία πλοήγησης. Από πλευράς περιεχομένου το getitnow.gr έχει τα πάντα: Από κινητά τηλέφωνα μέχρι δερμάτινες ζώνες και από περιοδικά μέχρι σκηνές. Πληροφορίες λένε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα εμπλουτιστεί και με λευκές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια κλπ.) με σκοπό να αποτελέσει το πιο ολοκληρωμένο ηλκτρονικό πολυκατάστημα.

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Το νέο Getinow όντως έχει βελτιωθεί αισθητά από την προηγούμενη έκδοση, είναι αρκετά πιο φιλικό προς τον χρήστη, ενώ πλεον είναι αρκετά εύκολο να βρεις ένα προιόν που ψάχνεις. Πολύ καλή δουλειά από το μαγαζί που πραγματικά δείνχει να ακούει όσους αφήνουν μνματα στο feedback. Καλή συνέχεια.

  • Αν και δεν έχει μονο ηλεκτρονικα προιοντα μεσα, πιστευω οτι χαλαρα μπορει να συναγωνιστεί τα άλλα μεγαάλα μαγαζια που εχουν μονο ηλεκτρονικα. εχει πολυ μεγαλη ποικιλια, ειδικά σε laptops και τηλεοράσεις έχει παρα πολλα μοντέλα

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.