Πώς λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία, οδηγός από την Cosmote

Cosmote, Πως λειτουργει η κινητη τηλεφωνία

Ένα χρήσιμο και εύχρηστο οδηγό, που ενημερώνει το κοινό για τη λειτουργία της κινητής τηλεφωνίας, δημιούργησε η Cosmote. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο, γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα, που ενημερώνει υπεύθυνα και με βάση τα επιστημονικά δεδομένα, για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η κινητή τηλεφωνία, την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, καθώς επίσης και το νομικό πλαίσιο λειτουργίας της κινητής.
Ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και απορίες του κοινού, ενώ καταρρίπτει μύθους που σχετίζονται με την κινητή τηλεφωνία. Τέλος, ο αναγνώστης μπορεί να βρει χρήσιμα links που παραπέμπουν σε σχετικούς έγκριτους τοπικούς αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς για θέματα ακτινοβολίας κλπ, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Διεθνής Επιτροπή Προστασίας από μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες.
Ο οδηγός, που διανέμεται από ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας , είναι διαθέσιμος και ηλεκτρονικά και μπορείτε να τον δείτε με ένα κλικ εδώ.
Παράλληλα, η εταιρία στηρίζει το πρόγραμμα συνεχών μετρήσεων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας «Πεδίον 24», το οποίο υλοποιείται με την ευθύνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και έχει στόχο τη συνεχή καταγραφή των επιπέδων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε κάθε πολίτη στο www.pedion24.gr.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.