Το Public οργανώνει την “Ψηφιακή Τάξη”

Public

Τα καταστήματα Public συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Τάξη» που υλοποιεί το Υπουργείο Οικονομίας σε συνέργεια με το Υπουργείο Παιδείας και προσφέρουν τα καλύτερα netbook της αγοράς και όχι μόνο…

Από την 1η Οκτωβρίου οπότε και ξεκινά η δωρεάν διάθεση των netbook σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου, όσοι από τους δικαιούχους έχουν προμηθευτεί το ειδικό κουπόνι θα έχουν την ευκαιρία να το εξαργυρώσουν στα καταστήματα Public και να κερδίσουν απίθανα δώρα όπως κινητά, πολυμηχανήματα, θήκες netbook, ηχεία, mouse και πολλά άλλα. Ακόμη, με κάθε καινούργιο netbook, τα Public προσφέρουν τη μοναδική service card που εξασφαλίζει αντικατάσταση του netbook στην περίπτωση βλάβης και για το χρονικό διάστημα της επισκευής, ενώ κάθε netbook έχει 3 χρόνια εγγύηση.

Πέρα όμως από τις μοναδικές προσφορές σε είδη τεχνολογίας, μια ακόμη έκπληξη περιμένει τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου αφού με την αγορά του υπολογιστή τους κερδίζουν το νέο ακυκλοφόρητο single του αγαπημένου συγκροτήματος Mikro «Πόσο ακόμα», αποκλειστικά από τα Public.

Tα καταστήματα Public βρίσκονται κοντά στους μαθητές και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ικανοτήτων που συνδέονται με τον κόσμο της τεχνολογίας.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.