Έκτακτος ψεκασμός Αερίων Βλακείας στην Αθήνα

Τα Αέρια Βλακείας πάνω από την Μεσογείων 15:21

Πάνω από την Μεσογείων 15:21

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτος ψεκασμός Αερίων Βλακείας στην Πρωτεύουσα εν όψη των Εθνικών Εκλογών. Κανονικά οι ψεκασμοί αυτοί πραγματοποιούνται κάθε εξάμηνο αλλά λόγω των εκλογών οι ηνίοχοι του πλανήτη θέλησαν να κοιμούνται ήσυχοι για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τα “Αέρια της Βλακείας” έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στην χαλιναγώγηση της ιδιοσυγκρασίας και της κριτικής σκέψης νοημόνων οργανισμών (π.χ. ανθρώπων, λέμε τώρα) . Τα υποκείμενα που εισπνέουν τα αέρια αυτά  καθίστανται πλέον  άβουλα και ακολουθούν τις αποφάσεις που έχουν παρθεί ήδη από τα Κέντρα Ελέγχου με τον ακόλουθο τρόπο: Τρεις ώρες μετά την εισπνοή ο οργανισμός του δέκτη ανοίγει τα λανθάνοντα κέντρα υποδοχής του εγκεφάλου τα οποία καθίστανται έτοιμα στην αφομοίωση τηλεπληροφοριών (ΤΠ). Οι ΤΠ μεταδίδονται με την μορφή κατάλληλων ηχητικών και φωτεινών σημάτων μέσω των διαφόρων πάνελ των ειδήσεων των οκτώ. Ο εγκέφαλος παρόλο που δεν μπορεί να κατανοήσει τους διαλόγους που πραγματοποιούνται, μπορεί να αφομοιώσει και να αποκωδικοποιήσει τα σήματα που αποστέλλονται. Οι αποκωδικοποιημένες πληροφορίες αποθηκεύονται στο Κέντρο Λήψης Αποφάσεων του ανθρώπινου εγκεφάλου χωρίς καν να γίνονται αντιληπτές από το κρέας στο οποίο ανήκει ο εγκέφαλος. Οι πληροφορίες αυτές είναι προγραμματισμένες να ελευθερωθούν την ημέρα των εκλογών από τις 7:00 πρωινή έως την 19:00 απογευματινή.

Τα Αέρια Βλακείας πάνω από το Κέντρο 15:27

Πάνω από το Κέντρο 15:27

Τα Αέρια Βλακείας στο Ψυχικό 15:30

Πάνω από το Ψυχικό 15:30

Τα αέρια βλακείας πάνω από το Γαλάτσι 15:32

Πάνω από το Γαλάτσι 15:32

Related Articles

4 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • είναι σιγουρο οτι μας ψεκαζουν και να μην εχετε καμια αμφιβολια. αν θελετε να βαλετε μασκα και να υποστείτε τον χλεβασμό και να είστε σίγουροι οτι θα σας κραξουν δεν γινετε ομωσ χωρίς αμυνα. επιλεξτε την αμυνα σας και μη τρωτε κουτοχορτο. ουτε να πείθεστε ευκολα για οτι ακούτε ούτε να το απορύπτετε λες και τα ξερετε όλα, οι ξερολες είναι το είδος που κανω κακα πανω του γιατι σαν αυτο είναι το μυαλο του σαν σκατο. εμαθα απο παντα να έχω τα ματια ανοιχτα προς τα μέσα. χωρις να λεω πολλα. τρωτε λαχανικα ωμα φρουτα πινετε καθαρό νερο και μην επιτρεπετε να εισβάλουν στο εναργειακό σας σωμα. αυτο σας ανηκει. ευχομαι σε όλο το κόσμο αγαπη και ένωση και να ψεκαζουν οσο θελουν η ςρα πλησιαζει…………….

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.