Νέα ευέλικτα προγράμματα από την Vodafone

Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει νέα Ευέλικτα Επαγγελματικά Προγράμματα συμβολαίου και προσφέρει ακόμα περισσότερη αξία και ευελιξία. Τα νέα Ευέλικτα Επαγγελματικά Προγράμματα, σχεδιάστηκαν με βάση τα επιτυχημένα Επαγγελματικά και πλέον προσφέρουν περισσότερο ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας και τη δυνατότητα στο χρήστη να καλύπτει όλες τις ανάγκες του για κλήσεις ομιλίας, γραπτά μηνύματα και ενδοεταιρική επικοινωνία σε ένα πάγιο.

Συγκεκριμένα, τα νέα Ευέλικτα Επαγγελματικά Προγράμματα διαθέτουν επιπλέον 1 ώρα ενδοεταιρικής επικοινωνίας ανά μήνα, η οποία προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να καταναλώνει το διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης του πραγματοποιώντας κλήσεις ή/και στέλνοντας sms.

Τα νέα προγράμματα ισχύουν για νέους, αλλά και για ήδη υπάρχοντες συνδρομητές της Vodafone που ανανεώνουν την σύμβασή τους ή επιθυμούν να ενταχθούν σ’ αυτά.

Παράλληλα, η Vodafone με στόχο να καλύψει την ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία για ελεύθερη επικοινωνία, σχεδίασε τις παρακάτω επιλογές απεριόριστης επικοινωνίας, οι οποίες είναι διαθέσιμες με όλα τα Ευέλικτα Επαγγελματικά Προγράμματα συμβολαίου:

• Απεριόριστες Ενδοεταιρικές Κλήσεις με μηνιαίο πάγιο 11,90€ και δυνατότητα Απεριόριστων Κλήσεων σε ενδοεταιρικούς προορισμούς.

• Απεριόριστα Σταθερά με μηνιαίο πάγιο 5€ και δυνατότητα στον χρήστη να απελευθερώσει την επικοινωνία του προς σταθερούς προορισμούς και να καλεί όλα τα σταθερά νούμερα (αστικά και υπεραστικά) εντός Ελλάδος χωρίς επιπλέον χρέωση από το κινητό του τηλέφωνο.

Πολιτική ορθής χρήσης: 1000 λεπτά / μήνα ανά σύνδεση.

[PR]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.