Με την WIND υπάρχουν «απεριόριστες» λύσεις για τους επαγγελματίες και τις εταιρίες

wind

Απεριόριστη επικοινωνία, e-mail και Internet μόνο από 9,90€ το μήνα προσφέρει από σήμερα σε επαγγελματίες και εταιρίες αποκλειστικά η WIND, παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της για την παροχή απλών, κατανοητών και οικονομικών προγραμμάτων στην ελληνική αγορά.

Τα νέα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας, XS Business, S Business, M Business, L Business, XL Business, XXL Business, 3XL Business και 3XXL Business απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία ή εταιρία, καλύπτοντας με τον ποιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο, όλες τις ανάγκες επικοινωνίας με ένα μόνο μηνιαίο πάγιο.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα προσφέρουν:

• Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις

• Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά

• Απεριόριστο internet και πρόσβαση e-mail μέσω της Υπηρεσίας BlackΒerry

• Έως 1200 δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους τους εθνικούς προορισμούς

• 1 GB για πλοήγηση στο Internet.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 21%

Επιπλέον, διατίθενται τόσο η Υπηρεσία »Δωρεάν λεπτά προς σταθερά» μόνο με χρέωση 5€ το μήνα όσο και η Υπηρεσία «Δωρεάν χρήση Blackberry , internet& e-mail » μόνο με 9,90 € το μήνα, για πακέτα στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ήδη.

Μάλιστα, για την πλήρη κάλυψη των συνολικών αναγκών επικοινωνίας, τα νέα προγράμματα συνδυάζονται με τα αντίστοιχα επαγγελματικά προγράμματα σταθερής Τηλεφωνίας και Internet από την WIND, Tellas Office Double Play Unlimited και Tellas Office Telephony Unlimited προσφέροντας ακόμα περισσότερη οικονομία με επιπλέον μηνιαία έκπτωση έως 20€ στο λογαριασμό του σταθερού.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθυνθούν σε ένα οποιοδήποτε από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στο www.wind.com.gr .

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.