Πόντος Visa

Pontos Card visa

Πρώτα δημιουργήθηκαν οι κάρτες για τους οπαδούς των ομάδων, μετά κάρτες που απεικόνιζαν κάποια φωτογραφία του πελάτη τώρα ήρθε η ώρα για τις κάρτες τοπικού και φυλετικού χαρακτήρα. Ναι είναι αλήθεια, η Ποντος Visa είναι έτοιμη γι’αυτούς που όχι μόνο είναι Πόντιοι αλλά θέλουν και να το δείχνουν. Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες κάρτες για Κρητικούς, Ηπειρώτες, Θράκες κ.λπ. ώστε κανείς να μην μείνει παραπονεμένος και με χαρά να δείχνει την κάρτα του στο ταμείο ότανπιστώνεται, τις περισσότερες φορές, για άχρηστα πράγματα…

Related Articles

4 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Οι τράπεζες είναι και αυτές εταιρίες που πουλάνε το χρήμα κάποιου καταθέτη σε κάποιον δανειζόμενο με μεγάλο ποσοστο κέρδους και υψηλές προσδοκίες για το μέλλον, βλέπε πληστιριασμούς. Όπως κάθε προιον έτσι και η πιστωτική κάρτα που είναι γνωστη σε όλους για να πουλήσει πρέπει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Για να ξεφύγει απο τα συνηθισμένα και επειδή δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να το κάνει, αλλάζει μόνο το αμπαλάζ, το γνωστο repackaging.

  • Ελεος τι αλλο θα σκεφτουν πια…Το θεμα ειναι ομως πως θα εχουν μεγαλα κερδη, με τον καθε Ελληναρα που θα θελει αυτην την καρτα για να δειχνει την καταγωγη του!
    Η καρτα της ψυχης μας……..

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.