Πεζογέφυρα ΤΕΙ Πειραιά

Πεζογέφυρα ΤΕΙ Πειραιά

Όσοι από εσας κατα το παρελθόν έιχατε φοιτήσει στο ΤΕΙ Πειραιά θα έχετε ακούσει σίγουρα γι’αυτήν ποτε όμως δεν την είχατε δεί. Ηταν οπωσδήποτε θέμα σε όλες τις συνελεύσεις, είχαν γίνει αποχές γι’αυτήν και γένικά ήταν η αιτία παρεμπόδισης (σε μικρό βαθμό βεβαια) της ομαλής λειτουργείας του ιδρύματος. Ναι για την πεζογέφυρα μιλάω. Αυτην που οδηγεί από την μια πλευρά της Πέτρου Ράλλη στην άλλη, από το ΤΕΙ προς το Carrefour. Είναι εδώ και καιρό έτοιμη αλλα σήμερα περνώντας από διπλατης έννοιωσα ένα δέος και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον.

Related Articles

4 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Titanas – Οχι και αιώνες, πρέπει να είναι γύρω στα 2-3 χρόνια αλλα εγώ σήμερα πέρασα με camera και ήθελα να αναφέρω το γεγονός που τόσο μας παίδεψε.

  • Η πεζογέφυρα στο ΤΕΙ ήταν μια περιπέτεια. Μετά από κινητοποιήσεις και ατυχήματα κόσμου, αποφάσισαν να τη φτιάξουν το 2005. Τη βάλαν και την πρώτη μέρα πέρασε ένα φορτηγό και τη γκρέμισε!! (δεν είχε μπει καλά η προειδοποιητική ταμπέλα για το ύψος). Έτσι μετά από κάποιο καιρό την ξαναφτιάξαν ψυλότερη και πήρε τη σημερινή της μορφή. Πάντως όσοι θυμάστε, κάναμε τα κομάντα για να περάσουμε απέναντι..ή περπατούσαμε μέχρι την Λ. Κηφισού όπου έπρεπε να συγχρονιστούν 5 φανάρια. Ή παίρναμε το τρόλει για Νίκαια και κατεβαίναμε στην επομένη και το ξαναπέρναμε για πίσω. Αλλά το πιο κορυφαίο ήταν που είχε βρεθεί ένας μυστικός δρόμος μεσα από τους ελαιώνες του ΤΕΙ που οδηγούσε στο Βαλκανιζατέρ στην απέναντι πλευρά της Π.Ράλλη…αν δεν είχαν φουντώσει τα χόρτα

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.