Περισσότερο στυλ στον ήχο: Νέα ηχεία για PC από τη Sony

Η Sony αντιλαμβάνεται ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές απαιτήσεις στον ήχο από τον υπολογιστή του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, αντί να καταφύγει σε μια ενιαία λογική («one-size-fits-all»), ακολούθησε μια διαφορετική προσέγγιση και δημιούργησε μια εκτεταμένη γκάμα από ηχεία υπολογιστών, σχεδιασμένα να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Η κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων, προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές σας και περισσότερα watt στον υπολογιστή σας. Το μοντέλο SRS-A3 συμπληρώνει την ευέλικτη και compact σειρά ηχείων SRS A. Η ειδικά σχεδιασμένη για gaming και video σειρά SRS Dεμπλουτίζεται με δύο ακόμη μοντέλα, τα SRS-D4 και SRS-D5.

Τα ηχεία για καθημερινή χρήση πρέπει να είναι μικρά, αλλά με μεγάλη απόδοση, χωρίς να επηρεάζεται το τελικό αποτέλεσμα.

Τα νέα SRS-A3 κάνουν ακριβώς αυτό: Οι διπλές, ιδιαίτερα compact καμπίνες, αποδίδουν συνολικά 5W καθαρού, στερεοφωνικού ήχου, με ελεγχόμενα, δυνατά μπάσα – χάρη στην προσεκτικά μελετημένη οπή ανάκλασης. Οι καμπίνες διαθέτουν την ακριβή κλίση για να βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου και ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή για υψηλή απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ένα χρήστης, βρίσκονται συγκεντρωμένα: από το εύκολο set-up και τις ενσωματωμένες λειτουργίες, μέχρι τη μαγνητική θωράκιση ηχείων.

Η σειρά SRS D σχεδιάστηκε ειδικά για όσους επιθυμούν κάτι το εξαιρετικό, ικανό να προσθέσει μια επιπλέον διάσταση στα παιχνίδια και στο video.

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν αυξανόμενη ισχύ εξόδου και απόκριση χαμηλών, επιτρέποντας στο χρήστη να διαλέξει την καλύτερη ρύθμιση για κάθε περίπτωση. Όλα τα νέα μοντέλα προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου από τις προσεκτικά σχεδιασμένες καμπίνες, ψηφιακή ενίσχυση για τη μέγιστη διαύγεια, συστήματα ηχείων 2.1 καναλιών με καμπίνες δορυφόρων σε γωνία, ενσωματωμένες λειτουργίες στα ηχεία και μαγνητική θωράκιση ηχείων.

Τα ηχεία SRS-D4 αποτελούν το entry-level μοντέλο της σειράς D, με συνδυασμένη ισχύ εξόδου 27W από το ηχητικό σύστημα των 2.1 καναλιών. Οι λειτουργίες της ενεργοποίησης, της έντασης και της έντασης των μπάσων είναι ενσωματωμένα σε ένα –σχετικά– compact sub-woofer και οι δορυφόροι διαθέτουν ένα χαρακτηριστικά ανασηκωμένο πλαίσιο γύρω από το πλέγμα του μεγαφώνου, επιστρωμένο με ποιοτικό φινίρισμα, χαρακτηριστικό που κάνει τη σχεδίαση μοναδική.

Το μοντέλο SRS-D5 αποδίδει 40W και είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε μέγεθος από το D4. Το subwoofer είναι κατασκευασμένο από MDF για καλύτερη ποιότητα ήχου και οι διάφορες λειτουργίες είναι ενσωματωμένες πάνω σε ένα από τα ηχεία – ιδιαίτερα πρακτικό αν τοποθετήσετε το subwoofer στο πάτωμα.

 

         

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.