Στην Γερμανία παρκάρουν στα πεζοδρόμια!

Ο μόνιμος άμισθος (χωρίς ΙΚΑ οδοιπορικά, ούτε καν καφέ και κουλούρι) ανταποκριτής του akouseto.gr σε Γερμανία, Αυστρία, Νότια Κορέα και Σουφλι,  Κύριος Ανδρέας Σούλης,  διαπιστώνει πως οι ελληνικές συνήθειες όχι μόνο εφαρμόζονται στην χώρα της τάξης την Γερμανία, αλλά είναι και θεσμοθετημένες. Ας δούμε την ανταπόκριση του.

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία η οποία είναι τραβηγμένη στην πόλη Erlagen της Γερμανίας, το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο επιτρέπεται!!! Ναι είναι αλήθεια! Επιτρέπεται. Βέβαια, όπως επίσης είναι ολοφάνερο υπάρχει χώρος να κινηθούν και οι πεζοί, ακόμα και με καροτσάκια. Αυτό το γεγονός είναι εφικτό εξαιτίας της μη ύπαρξης δέντρων, μηχανακιών, περιπτέρων-υπερπαραγωγές και λοιπά εμπόδια που κάνουν την ζωή του ΑΜΕΑ και της μητέρας με καρότσι δύσκολη. Αν πάρουμε όμως το γεγονός μεμονωμένο τότε το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο δεν είναι κακό. Η μόνη διαφορά με την δική μας χώρα είναι ότι παρκάρουμε πάνω στο πεζοδρόμιο απλά δεν είναι νόμιμο. Μήπως να το νομιμοποιήσουμε;

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Έχει ειδική σήμανση καθώς επίσης μπορείς να δεις την διαγράμμιση εκεί που είναι παρκαρισμένη η BMW πιάνει και το πεζοδρόμιο!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.