Παναθηναϊκός- Γαλατάσαραϊ 1-3

Panathinaikos-Galatasaray

Η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε!

Το ήξεραν όλοι ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.  Δεν ήξερε όμως κανείς αν και θα έπρεπε ότι ο παναθηναϊκός έχει έναν παίκτη που παίζει για την αντίπαλη ομάδα.

Πονάει σε μια νευραλγική θέση. Τη θέση του τερματοφύλακα. Έχει μόνο τέρμα. Τον φύλακα τον άφησε να φυλάει τα έρμα…

Ότι περνάει μετράει! Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα!  Ας βάλουν γάντια στο Λέτο για να παίζει μπακοτερμα. Ούτως η άλλως περισσότερα θα πιάσει!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Γαλατά καθώς μόλις στο 5΄ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ελανο μετά από λάθος του Μαρίνου… Nαι, ο Μαρίνος έκανε το λάθος αλλά ο μυρωδιάς που ήταν να φωνάξει στον αμυντικό του για το τι να κανει; Pροφανως έκανε ζαπινγκ (μάλλον) εκείνη τη στιγμή γιατί έβλεπε αλλού νταλλου!

Νωθρός ο παναθηναϊκός δεν έκανε μια φάση της προκοπής σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ο Προκόπης του τέρματος έκανε με την έναρξη του B’ μέρους και το δεύτερο δώρο στον Μπαρος αυτή τη φορά για το 2-0. Στο σημείο αυτό ο Τεν Κατε έκανε διπλή αλλαγή η οποία του βγήκε καθώς Νινης και Πετροπουλος δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Γαλατά με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πετροπουλου στο 60′. Λίγο πιο πριν όμως ο Σαριεγκι είχε φροντίσει να ολοκληρώσει τον όλεθρο για τον ΠΑΟ καθώς από τα δική του κόντρα έγινε το 3-0 στο 57΄! Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Γκολινοβιτς…( εντάξει, Γκαλινοβιτς είναι κανονικά αλλά τον είπαμε και Μυρωδιά και Προκοπη) ήταν εντονότατες. Ο κόσμος έχει ένστικτο. ΟΚ δεν θα γίνουμε όλοι προπονητές ούτε υποδείξεις πως θα κάνουν αυτοί τη δουλεία τους θα κάνουμε. Έχει γνώμη όμως ο κόσμος και πρέπει να την πει. Αυτός πληρώνει στο κάτω-κάτω ακόμα και τον Γκαλινοβιτς αν το καλοσκεφτείτε.

Αυτά για την ώρα.

Υποσχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα…

Υ.Σ.1: Την ώρα που γραφόταν το άρθρο η ΑΕΚ ζευγάρωνε τις πανωλεθρίες για τις ελληνικές ομάδες καθώς έχανε με 3-0…

ΥΣ 2 : Έπρεπε να περιμένω πανωλεθρία του ΠΑΟ καθώς ευχήθηκα να έχει αντίστοιχη τύχη με τον αιώνιο αντίπαλο. Γίνεται; Εμ, δεν γίνεται!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.