Έρχεται το ντέρμπι Παναθηναικός – ΑΕΚ!

Με τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικης περιόδου την Κυριακή στις 31/1/10 στην κοινή έδρα των δυο στο Ο.Α.Κ.Α ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Κ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το ντέρμπυ στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και την λευκή ισοπαλία εκεί. Παρόλα αυτά αύξησε τη διάφορα από τους διώκτες του στους 8 βαθμούς. Οι πράσινοι θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν τουλάχιστον την διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Νίνης θα απουσιάσει και πιθανότατα και ο Ζιλμπέρτο. Κομβικό είναι το παιχνίδι καθώς αν κερδίσει ο ΠΑΟ τότε πραγματικά οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι μεγάλες.

Η ΑΕΚ από την άλλη δείχνει τρομερή αδυναμία με μικρούς αντίπαλους ενώ στα ντέρμπυ ξυπνάει. Με Άρη, ΠΑΟΚ , Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό φέτος έχει παίξει τα καλύτερα της παιχνίδια. Ειδικά με τον Ολυμπιακό διέπρεψε. Στόχος της δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά το να μπει στα πλέυ-οφ. Επίσης θέλει την νίκη καθαρά για λόγους ψυχολογίας. Αυτός είναι και ο λόγος που έπεσε όλο το ιατρικό τιμ πάνω στο Νάτσο Σκόκο ώστε να είναι έτοιμος για την Κυριακή. Επίσης τάχθηκε πριμ νίκης όπως είχε γίνει και πριν από το ματς στο Καραϊσκάκη.

Ελπίζουμε να δούμε ένα καλό ματς με πολλές φάσεις και γκολ. Ο καλύτερος-και πιο τυχερός- ας κερδίσει και κυρίως όλα να γίνουν ήρεμα και πολιτισμένα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.