Ενάμισι δις downloads σε ένα μόνο χρόνο από το App Store της Apple

App Store

Περισσότερες από 65.000 εφαρμογές. Περισσότεροι από 100.000 developers εφαρμογών.

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει ένα δισεκατομμύριο downloads εφαρμογών από το επαναστατικό ηλεκτρονικό της κατάστημα App Store, το μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο. Το κατάστημα App Store μεγαλώνει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, με περισσότερες από 65.000 εφαρμογές και περισσότερους από 100.000 developers εφαρμογών που ανήκουν στο πρόγραμμα “iPhone Developer Program”.

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτή την βιομηχανία που να συγκρίνεται με το App Store, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε ποιότητα», είπε ο Steve Jobs, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple. «Με 1,5 δισεκατομμύριο downloads εφαρμογών, είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν».

Το επαναστατικό App Store έχει περισσότερες από 65.000 εφαρμογές (apps) διαθέσιμες σε καταναλωτές 77 χωρών, επιτρέπoντας στους developers να προσεγγίσουν δεκάδες εκατομμύρια χρήστες του iPhone και του iPod touch σε όλο τον κόσμο. Το App Store συνεργάζεται τόσο με το iPod touch, όσο και με το iPhone, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone 3GS, του γρηγορότερου και πιο ισχυρού iPhone μέχρι τώρα. Η Apple έχει κάνει διαθέσιμα πάνω από 40 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές, που τρέχουν εφαρμογές, από το App Store.

[PR]

         

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.