Η Ricardo.gr συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

ricardo.gr

Η Ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας και δραστηριότητας στην Ελλάδα. Από τις 13 Νοεμβρίου 2008 η ομάδα της Ricardo.gr έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της βάση μελών, που δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους σε όσα προσφέρει η πύλη δημοπρασιών.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τα εγγεγραμμένα μέλη της Ricardo.gr έχουν φτάσει τις 21.000, ενώ τα προϊόντα που διατίθενται από την πύλη ανέρχονται στις 85.000. Σημαντικό στοιχείο είναι, επίσης, η μεγάλη επισκεψιμότητα της Ricardo.gr, καθώς 3,1 εκατ. χρήστες του Διαδικτύου έχουν επισκεφθεί την πύλη, εκ των οποίων τα 2.9 εκατ. είναι «μοναδικοί».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ο αριθμός των page views, ο οποίος ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια. Ειδικότερα για τον Οκτώβριο, τα νέα μέλη της Ricardo.gr ήταν 3.500, οι συνολικοί επισκέπτες έφτασαν τους 360.000 με τους 330.000 να είναι «μοναδικοί», ενώ ο αριθμός των page views ήταν επίσης, υψηλός και ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια.

Από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων της Ricardo.gr είναι η «Ρούχα, Υποδήματα & Αξεσουάρ», «Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία» και «Σπίτι & Διακόσμηση», οι οποίες με αυτή τη σειρά σημειώνουν και τις υψηλότερες αξίες των συναλλαγών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ricardo.gr, κος Δημήτρης Τριτάρης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την ενίσχυση της πύλης, ανακοίνωσε το άνοιγμα της καινούριας κατηγορίας «Erotica», το λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας αγγελιών του www.tradus.gr που αποτελεί επέκταση της διεθνούς πλατφόρμας που υπάγεται στον όμιλο της Ricardo, αλλά και ένα νέο εργαλείο για τους επαγγελματίες, το Ricardo Superlister Pro, που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην συνεργασία τους με την Ricardo.

Η συνέχεια για τη Ricardo.gr θα είναι ακόμα πιο δημιουργική με καινοτόμες υπηρεσίες, διατηρώντας, παράλληλα, τις αρχές της, που έχουν κάνει χιλιάδες «εμπόρους» να την εμπιστευτούν.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.