Η νέα σειρά Notebooks UL της ASUS

Asus UL Notebook

Η νέα σειρά notebook UnLimited της ASUS είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ό, τι καλύτερο στο χώρο του κορυφαίου computing, σε όσους αναζητούν επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Core™2 Duo SU7300, για απαράμιλλο multitasking καθώς μπορεί να αναλάβει απαιτητικές εφαρμογές με βάση τον επεξεργαστή, καθώς και την αποκλειστική Τεχνολογία Turbo33 της ASUS, για βελτιωμένες επιδόσεις του υπολογιστή. Η εξειδικευμένη κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® G 210M προσφέρει στους χρήστες απολύτως ρεαλιστικές εικόνες στα παιχνίδια, τα videos και τις ταινίες.

Η σειρά ASUS UnLimited μπορεί να προσφέρει αυτά τα οφέλη με έως και 12 ώρες* διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χάρη στο αποκλειστικό ASUS GraphiX Boost, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μετριάζουν την κατανάλωση της μπαταρίας, κάνοντας εναλλαγή μεταξύ εξειδικευμένων κι ενσωματωμένων γραφικών. Όλες αυτές οι καινοτομίες περιλαμβάνονται σε ένα εντυπωσιακά λεπτό πλαίσιο, πάχους λιγότερο από 1 ίντσα, με φινίρισμα «βουρτσισμένου νικελίου».

Απεριόριστες Επιδόσεις, Ατελείωτες Δυνατότητες

Η σειρά ASUS UnLimited είναι ένας ιδιαιτέρως ικανός φορητός «σύντροφος» που προσφέρει στους χρήστες ισχυρές multitasking δυνατότητες, όσο βρίσκονται εν κινήσει. Με κινητήριο δύναμη τον επεξεργαστή Core™2 Duo SU7300 της Intel®, διαθέτει επεξεργασία πολλαπλών πυρήνων, η οποία συνδυάζει δύο ανεξάρτητους επεξεργαστικούς πυρήνες σε ένα μηχάνημα. Περιλαμβάνει επίσης την αποκλειστική Τεχνολογία Turbo33 της ASUS, που ενισχύει τις γενικές επιδόσεις κατά 33%, συγχωνεύοντας τις λύσεις hardware και software, ώστε να προσφέρει καλύτερα γραφικά και καλύτερο online streaming. Με μνήμη DDR2 έως και 8GB, το αποτέλεσμα είναι η ραγδαία επιτάχυνση της επεξεργασίας του συστήματος, η οποία μεταφράζεται σε μία καλύτερη εμπειρία computing.

Η σειρά ASUS UnLimited είναι επίσης σχεδιασμένη για να προσφέρει στους χρήστες απεριόριστη ψυχαγωγία, ακόμη και μετά από ώρες λειτουργίας. Διαθέτει μία LCD οθόνη υψηλής ανάλυσης με αναλογία εικόνας 16:9 και γραφικά από μία εξειδικευμένη κάρτα NVIDIA® GeForce® G 210M με 512MB VRAM. Παρέχει ρεαλιστικά γραφικά για μία πλειάδα ψυχαγωγικών σκοπών, από video και ταινίες μέχρι παιχνίδια. Τα εκπληκτικά οπτικά γραφικά συνδυάζονται με δύο ειδικά σχεδιασμένα Altec Lansing® ηχεία, με ήχο SRS Premium Sound™ που προσφέρει μία ευρεία γκάμα συχνοτήτων, η οποία μπορεί αναλόγως να ρίχνει τον τόνο της φωνής ώστε οι χρήστες να ακούν κάθε αντήχηση των κρουστών, αλλά και κάθε νότα, με εξαιρετική πιστότητα ήχου.

Απεριόριστη Διάρκεια Ζωής της Μπαταρίας, Ατελείωτη Ψυχαγωγία

Με στόχο να δώσει στους χρήστες μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για απεριόριστες δυνατότητες computing και ψυχαγωγίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η σειρά ASUS UL διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 12 ωρών*. Αυτό αποδίδεται στην ιδιοφυή και αποκλειστική τεχνολογία GraphiX, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ της εξειδικευμένης κάρτας γραφικών NVIDIA® GeForce® G 210M, για εφαρμογές με απαιτητικά γραφικά, και των ενσωματωμένων γραφικών, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξίσου αποκλειστική είναι και η ASUS Power4Gear, η οποία επιτρέπει χρήση ενέργειας σύμφωνη με τις προτιμήσεις των χρηστών, ανάλογα με την εκάστοτε εργασία που θέλουν να εκτελέσουν. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από τέσσερα διαφορετικά ενεργειακά προφίλ αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επικρατούσα χρήση. Η Power4Gear παρέχει ακόμη τη δυνατότητα απενεργοποίησης των συσκευών hardware, για την εξοικονόμηση ακόμη περισσότερης ενέργειας.

Απεριόριστη Φορητότητα, Απεριόριστες Ανακαλύψεις

Τα notebook της σειράς UnLimited της ASUS, με την απεριόριστη δύναμη, φορητότητα και τις ατελείωτες ικανότητες, έχουν πάχος λιγότερο από 1 ίντσα και διαθέτουν ένα ελαφρύ κι όμως στιβαρό καπάκι από «βουρτσισμένο νικέλιο». Διαθέτουν μοντέρνα εμφάνιση σε συνδυασμό με εκπληκτική ανθεκτικότητα στα χτυπήματα που μπορεί να επιφέρει η καθημερινή χρήση – γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία. Το touchpad πολυ-αφής προσδίδει ευκολία στη χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν zoom in και zoom out σε μία εικόνα με ένα μόνο ελαφρύ χτύπημα, ή να περιηγούνται πάνω κάτω στις σελίδες, γλιστρώντας απλώς το δάχτυλό τους πάνω στο touchpad.

Η σειρά ASUS UnLimited είναι ακόμη εφοδιασμένη με ένα εργονομικό chiclet πληκτρολόγιο και αριθμητικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους **, το οποίο μειώνει τη συγκέντρωση σκόνης και επιτρέπει γρηγορότερη εισαγωγή αριθμών, χάρη στα μεγαλύτερα πλήκτρα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.