Νέες τιμές διοδίων

Νέες τιμές διοδίων

Το Πάσχα είναι για τους περισσότερους, εκτός από μια γιορτή κατάνυξης, μια πρόφαση για ταξίδι. Έκανα και εγώ το ίδιο ταξιδεύοντας στην Μακεδονία για να επισκεφτώ την πολύ ιδιαίτερη πατρίδα μου. Το ταξίδι φαινόταν να ήταν σαν όλα τ’αλλα στην αρχή αλλα μετά άλλαξα γνώμη άρδην. Οι σταθμοί διοδίων λειτουργούσαν όλοι φρεσκοβαμμένοι με νέους υπάλληλους και ομοιόμορφες στολές εργασίας ακόμα και εκεί όπου πριν έγραφε “Περάστε Ελεύθερα”. Εφτά στάσεις για διόδια και 15,80 ευρώ (από δέκα) ο τελικός εντυπωσιακός απολογισμός της αφαίμαξης αυτής. Στο προσπέκτους που μου έδωσαν με ενημέρωναν για τα έργα που προτίθεται να κάνει η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε” στην οποία έχει περάσει η διαχείριση της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (περίπου όλη). Ένα από αυτά (εκτός των σηραγγών, των γεφυρών και των λουλουδιών) ήταν και η κατασκευή νέου σταθμού διοδίων! Μετά από το ταξίδι και τώρα που βλέπω με πιο χαλαρή διάθεση την όλη υπόθεση, νιώθω σαν να πληρώνω νοίκι στο σπίτι το οποίο έχτισα ο ίδιος…

Related Articles

5 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • welcome back Αριτονι! ΚΑι σταματα τη γκρινια, αντι να μας πεις πως περασες, τι εκανες, να βαλεις και καμια φωτο. Απαπαπα.

  • Βασικά δεν έχει άδικο ο άνθρωπος και γκρινιάζει. Βέβαια, το πιο κουφό δεν είναι αυτό, πρέπει να δεις τι γίνεται πιο κάτω. Την εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως(Όπως επίσης και άλλα κομμάτια της Ανατολικής Πελοποννήσου) ανέλαβε η εταιρεία ΜΩΡΕΑΣ Α.Ε. η οποία πριν καν κάνει έργα αύξησε τα διόδια απο τα 2 ευρώ στα 2.90!

  • Και τι θα κάνουν σε έναν καινούριο δρόμο [κορινθος- τριπολη]; θα βάλουν δύο τηλέφωνα για εκτακτη ανάγκη και θα φτιάξουν και το τουνελ που πληρώσαμε και δεν το πετύχανε με την πρώτη!

  • Ουσιαστικά αυτό έχει μείνει, για τον Μωρέα το μεγάλο στοίχημα είναι η εθνική οδός Τρίπολης – Καλαμάτας. Εκεί θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουν!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.