Η Apple ανακοίνωσε το νέο Mac mini

New Mac Mini

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Αpple σε Ελλάδα και Κύπρο, γνωστοποιεί ότι η Apple παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Mac mini, του πιο αποδοτικού υπολογιστή στον κόσμο σε σχέση με την ενέργεια που καταναλώνει.

Το Mac mini διαθέτει ενιαία κατασκευή από αλουμίνιο και ακόμα μικρότερες διαστάσεις. Με το γρηγορότερο επεξεργαστή γραφικών της αγοράς, το Mac mini είναι ιδανικό για εφαρμογές με απαιτητικά γραφικά, όπως για παράδειγμα παιχνίδια. Ακόμα, διαθέτει έξοδο HDMI για σύνδεση με τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και με τη νέα υποδοχή για κάρτα SD είναι πλέον πολύ εύκολο να μεταφερθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Το Mac mini συνοδεύεται δωρεάν από το λειτουργικό σύστημα Mac OS X Snow Leopard και τη σουίτα εφαρμογών iLife που περιλαμβάνει εφαρμογές για διαχείριση φωτογραφιών, δημιουργία ταινιών καθώς και δημιουργία αλλά και εκμάθηση μουσικής.

Επίσης, είναι διαθέσιμη η έκδοση του Mac mini με Μac OS X Snow Leopard Server που καλύπτει τις ανάγκες μίας μικρής εταιρίας με εφαρμογές όπως e-mail, ημερολόγιο, backup, Wiki server, υπηρεσία διαχείρισης αρχείων και πολλές ακόμα.

Το Mac mini πληροί τις απαιτήσεις του Energy Star 5.0 και διαθέτει EPEAT Gold status.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.