Στόχος το μεγαλύτερο online shop από public και ΔΟΛ

ΔΟΛ, Public

H εταιρία PUBLICWORLD A.E. και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη συστήνουν εταιρία στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου για την ανάπτυξη κοινής επιχειρηματικής δράσης. Η νέα εταιρία θα έχει ως σκοπό τη δραστηριοποίησή της στην πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου και αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στην Publicworld A.E. που συμμετέχει πλειοψηφικά με ποσοστό 60% και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. με ποσοστό 40%. Στο εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κάθε μέτοχος θα εκπροσωπείται με τρία μέλη.

Στόχος της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας την εμπειρία της Public στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την εξειδίκευση της εταιρίας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου και της επικοινωνίας. Η λειτουργία του online shop αναμένεται στις αρχές του Ιανουαρίου και το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης ανέρχεται στο 1 εκατ. Ευρώ.

Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, και ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταναλωτών που επιλέγουν το Internet για τις αγορές τους, αυτή η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα σε μία αγορά της οποίας τα μερίδια συνεχώς διευρύνονται.

      

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.