Εκτύπωση και από κινητό με HP e-print

Πως θα σας φαινόταν αν στο γραφείο που εργάζεστε δεν θα χρειαζόσασταν να ταλαιπωρήστε με τους drivers του κεντρικού εκτυπωτή  και τα αρκετά προβλήματα που απορρέουν από αυτούς; Πως θα σας φαινόταν αν η εκτύπωση γινόταν τόσο απλή υπόθεση όσο και η αποστολή ενός email ακόμα και από συσκευές που δεν μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά στον εκτυπωτή σας, όπως για παράδειγμα κινητά τηλέφωνα iPhone με iOS 4, Blackberry και άλλα; Αυτά και άλλα πολλά είναι πλέον δυνατά από τα νέα μοντέλα της HP που μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθούν τα yada-yada λογάκια, όπως λέμε και στο χωριό μου, του επίσημου δελτίου τύπου της HP.

Εκτυπώστε από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα αποστολής email, σε οποιοδήποτε ΗΡ εκτυπωτή με τεχνολογία HP e-print, οπουδήποτε στον κόσμο.

Η ΗΡ παρουσίασε πρόσφατα τη νέα κατηγορία εκτυπωτών, που επιτρέπουν την εκτύπωση μέσω web και οι οποίοι για πρώτη φορά δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να:

• Εκτυπώνουν από οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει αποστολή email, σε οποιοδήποτε εκτυπωτή που υποστηρίζει την τεχνολογία ΗΡ e-print.

• Αποθηκεύουν έγγραφα ή αρχεία σε ασφαλή διακομιστή της ΗΡ (cloud server) και να τα εκτυπώνουν όταν χρειάζεται.

• Μετατρέπουν τους εκτυπωτές σε εκτυπωτικές πλατφόρμες, από τις οποίες θα μπορούν να προσαρμόζουν εκτυπωτικές εφαρμογές (apps), όπως ειδήσεις και δημιουργικές σχολικές εργασίες, κατευθείαν στον εκτυπωτή στο σπίτι ή το γραφείο

• Διαχειρίζονται και να διαμορφώνουν τη δική τους εκτυπωτική εμπειρία μέσω του νέου κέντρου εκτύπωσης της ΗΡ, “ePrintCenter”, ώστε να απολαμβάνουν προσωποποιημένο, δημιουργικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο, κατάλληλο για αποδοτική εκτύπωση.

Για την παρουσίαση των νέων λύσεων, η ΗΡ ανακοίνωσε μία πλήρη σειρά εκτυπωτών Αll-in-One, που υποστηρίζουν εφαρμογές μέσω web, τόσο για το σπίτι όσο και το γραφείο. Τα νέα μοντέλα είναι τα πρώτα που θα επιτρέψουν άμεση πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω web.

ΗΡ ePrint: Αν μπορεί να σταλεί με Email, μπορεί και να εκτυπωθεί

Η εκτυπωτική πλατφόρμα ΗΡ ePrint αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους παράγοντες απόσταση και συνδεσιμότητα και επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν τα αρχεία που θέλουν να τυπώσουν από το κινητό τους. Κάθε ΗΡ ePrint εκτυπωτής θα έχει τη δική του μοναδική διεύθυνση email που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μια εκτύπωση με τον ίδιο τρόπο που θα έστελναν ένα email. Οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν αρχεία για εκτύπωση μέσω μίας φορητής εφαρμογής ΗΡ ePrint από το smartphone τους στο σπίτι, το γραφείο ή σε όποιο άλλο μέρος επιλέξουν. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν αρχεία Microsoft® Office Adobe® PDFs και JPEG.

HP ePrintCenter: Ένα “online hub” για όλες τις εκτυπωτικές εργασίες

To ePrintCenter της ΗΡ είναι ένα online hub που επιτρέπει στους χρήστες της ΗΡ να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες και να προσαρμόσουν την εκτυπωτική εμπειρία στις δικές τους εκτυπωτικές ανάγκες. Ενδεικτικά, οι χρήστες θα μπορούν να δηλώνουν τα προϊόντα που έχουν αγοράσει και να λαμβάνουν ενημερώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους; διαμόρφωση των ρυθμίσεων του προϊόντος, παρακολούθηση των ePrint εργασιών, καθώς επίσης αναζήτηση και υποβολή προτάσεων για την δημιουργία νέων εφαρμογών.

Νέα μοντέλα ΗΡ Photosmart με δυνατότητα σύνδεσης στο web

Τα νέα μοντέλα ΗΡ Photosmart εκτυπωτών που υποστηρίζουν την δυνατότητα σύνδεσης στο web, επιτρέπουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο και την εκτύπωση από οπουδήποτε χωρίς PC. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να υλοποιηθεί μέσω του ΗΡ ePrint από κάθε κινητό τηλέφωνο ή με την επιλογή μίας ευρείας γκάμας προσαρμοσμένων εφαρμογών και εκτυπωτικών επιλογών που διατίθενται στην έξυπνη οθόνη αφής ΗΡ Touchsmart του ΗΡ εκτυπωτή.

• HP Photosmart Premium e-All-in-One – Το κορυφαίο στην κατηγορία του πολυμηχάνημα, υποστηρίζει ασύρματη πρόσβαση στο web, ενώ η δυνατότητα επιλογής από μία ευρεία γκάμα εκτυπωτικών εφαρμογών επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει τον εκτυπωτή στις δικές του ανάγκες. Διατίθεται με οθόνη HP Touchsmart 10.9cm, με ενσωματωμένη τεχνολογία αφής, και μεταξύ άλλων επιτρέπει την εξοικονόμηση χαρτιού σε ποσοστό έως 50% με την χρήση της αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2010.

• HP Photosmart Plus e-All-in-One – Υποστηρίζει δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου, καθημερινών εγγράφων και δημιουργικών εργασιών με την χρήση οθόνης HP TouchSmart 8.9cm. Επιπλέον, υποστηρίζει την δυνατότητα γρήγορης εκτύπωσης περιεχομένου από το web χωρίς να απαιτείται η χρήση PC2. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2010.

• HP Photosmart Wireless e-All-in-One –Υποστηρίζει δυνατότητα γρήγορης εκτύπωσης κειμένου από το web με τη χρήση πλαισίου αφής ΗΡ ΤοuchSmart 6.1cm. Επιτρέπει την εκτύπωση εντυπωσιακών φωτογραφικών εργασιών σε προσιτό κόστος, με την χρήση ανεξάρτητων δοχείων μελάνης και των διαθέσιμων χαρακτηριστικών φωτογραφικής εκτύπωσης, όπως το ‘auto-engaging photo’. Η διάθεσή του στις χώρες τις Ευρώπης, αναμένεται να ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2010.

• HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One – Συνδυάζει ευέλικτες λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης, αποστολής και λήψης fax, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων διπλής όψης, δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών και εύκολη εκτύπωση περιεχομένου από το web. Αναφορικά με τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, μεταξύ άλλων υποστηρίζει ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση. Η διάθεση του σε παγκόσμιο επίπεδο, του αναμένεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2010

Τα νέα μοντέλα φέρουν πιστοποίηση ENERGY STAR®

Αναφορικά με τη χρήση αυθεντικών ΗΡ αναλωσίμων, τα νέα μοντέλα χρησιμοποιούν τα αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης, ΗΡ 364, και επιτρέπουν τη χρήση δοχείων υψηλής χωρητικότητας ΗΡ 364ΧL, τα οποία διατίθενται προαιρετικά. Παράλληλα, υποστηρίζουν τη χρήση του φωτογραφικού πακέτου ΗΡ 364 Series Photo Value Pack, με 100 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού ΗΡ Advanced Photo paper 10 x15cm και προσαρμοσμένα δοχεία μελάνης ΗΡ 364 (Cyan, Magenta, Yellow). Ο συνδυασμός των δοχείων μελάνης ΗΡ 364 με το φωτογραφικό χαρτί HP Advanced παρέχει φωτογραφίες ποιότητας εργαστηρίου, οι οποίες στεγνώνουν άμεσα και διαρκούν για γενιές.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.