Το νέο netbook SONY VAIO της σειράς W αποκλειστικά από την COSMOTE με 99€!

SONY VAIO W

Το νέο εντυπωσιακό netbook SONY VAIO της σειράς W, με ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα Windows 7 της Microsoft, φέρνει αποκλειστικά η COSMOTE στους πελάτες της μόνο με 99€.

Το SONY VAIO της σειράς W διατίθεται με κάθε νέα σύνδεση στο πρόγραμμα COSMOTE Internet On The Go 10GB+Laptop, ενώ με το αναβαθμισμένο ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE με ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21.6 Mbps, η επικοινωνία είναι δυνατή ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του SONY VAIO της σειράς W, που διατίθεται σε τρία χρώματα (άσπρο, ροζ και καφέ), συγκαταλέγονται η μεγάλη υψηλής ανάλυσης οθόνη 10.1 ιντσών, ο επεξεργαστής Intel® Atom™ N280 που «τρέχει» στα 1.66MHz, ο σκληρός δίσκος 250GB και η μνήμη RAM 1GB. Με το βάρος του να μην ξεπερνά τα 1.2 κιλά, το SONY VAIO της σειράς W διαθέτει, επιπλέον, Bluetooth και ψηφιακή κάμερα.

Μαζί με το netbook SONY VAIO της σειράς W η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της εντελώς δωρεάν μια συσκευή μετάδοσης δεδομένων (COSMOTE Internet On The Go USB Stick ZTE MF636), για να απολαμβάνουν γρήγορο ευρυζωνικό Internet και άμεση πρόσβαση στα email τους όπου κι αν βρίσκονται.

Το SONY VAIO της σειράς W είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα OTEshops.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.