Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στη Θεσσαλία

Ikea στον Κηφισό: Οι πρώτες εντυπώσεις

Η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου για το άνοιγμα του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία έγινε στη Λάρισα σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι εκπρόσωποι της House Market A.E, μέλους του Ομίλου FOURLIS, παρουσίασαν στους δημοσιογράφους το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία που ανοίγει στην πόλη της Λάρισας και ταυτόχρονα τους εισήγαγαν στην φιλοσοφία της σουηδικής αλυσίδας καταστημάτων επίπλων και οικιακού εξοπλισμού.

Το πέμπτο κατάστημα της House Market A.E. σε Ελλάδα και Κύπρο πρόκειται να ανοίξει την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην πόλη της Λάρισας. Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία έχει έκταση 18.500 m² και διαθέτει ποικιλία 7.500 προϊόντων για το σπίτι.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να βρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σπίτι σε μια έκθεση με 48 δωμάτια και 3 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, διαλέγοντας αυτό που ταιριάζει στον προσωπικό του χώρο. Το κατάστημα απασχολεί 290 υπαλλήλους και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα: το τμήμα όπου παρουσιάζονται τα έπιπλα, το τμήμα που διαθέτει είδη για τον οικιακό εξοπλισμό και το τμήμα της άμεσης παραλαβής (self serve) των προϊόντων σε επίπεδες χάρτινες συσκευασίες (flat packs), μια από τις πιο καινοτόμες ιδέες της ΙΚΕΑ. Το κατάστημα διαθέτει επιπλέον εστιατόριο χωρητικότητας 600 ατόμων (420 μέσα και 180 έξω), μαγαζί με αυθεντικά σουηδικά τρόφιμα, γλυκά και ποτά, ένα καφέ στην έξοδο, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει ο ειδικά φυλασσόμενος παιδότοπος Småland. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από 15 ταμεία, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους 1.136 θέσεις parking στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η διανομή του καταλόγου ΙΚΕΑ 2010 σε 300.000 νοικοκυριά σε Θεσσαλία, Ευρυτανία και Φθιώτιδα. Σε κάθε μια από τις 384 σελίδες του καταλόγου μπορείτε να βρείτε ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε εσάς και στο χώρο σας, μέσα από μια ποικιλία από 3.500 προϊόντα. Η ΙΚΕΑ με τον κατάλογο δεσμεύεται για σταθερές τιμές για ένα χρόνο.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10.00 το πρωί.

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.