Νέες υπηρεσίες μέσω e-Banking προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα

Emporiki Bank, Εμπορική Τράπεζα

Η Εμπορική Τράπεζα, με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση και εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών για την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιούργησε δύο νέες υπηρεσίες μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής τραπεζικής, e.Banking, οι οποίες αφορούν στην άμεση ενημέρωση των πελατών για την πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών, καθώς και στη μεταφορά κεφαλαίων εντός του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA).

Η νέα υπηρεσία της Εμπορικής Τράπεζας, “Emporiki Alerts”, παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις των καταθετικών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών τους. Η νέα υπηρεσία, η οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμη στους πελάτες της Τράπεζας, είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και επιτρέπει στον κάθε χρήστη να την προσαρμόζει στις δικές του ανάγκες.

Συγκεκριμένα, μέσα από το e.Banking της Τράπεζας, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να ενημερώνονται (μέσω sms ή/και e-mail) για τις πιστωτικές κάρτες και τους καταθετικούς λογαριασμούς καθώς και τις συναλλαγές για τις οποίες επιθυμούν πληροφόρηση (π.χ. ολοκλήρωση μίας πάγιας εντολής πληρωμής ή αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας εκτός Ελλάδας). Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν μέσω e.Βanking να τροποποιούν εύκολα όλες τις παραπάνω επιλογές τους, καθώς και να απενεργοποιούν ή να επανενεργοποιούν την υπηρεσία όποτε επιθυμούν.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η υπηρεσία “Emporiki Alerts” θα είναι διαθέσιμη και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων και το τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας καθώς και στην αγγλική γλώσσα, προκειμένου όλοι οι πελάτες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία για καλύτερο προγραμματισμό, έλεγχο και επιπρόσθετη ασφάλεια των συναλλαγών τους.

Η υπηρεσία θα παρέχεται χωρίς χρέωση έως το τέλος του 2009 και στη συνέχεια με πολύ χαμηλό κόστος.

Παράλληλα, η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, μέσω e.Banking, τη δυνατότητα μεταφοράς κεφαλαίων στην Ελλάδα και τις λοιπές 31 χώρες του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ – SEPA, δηλαδή τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και σε Ισλανδία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Μονακό.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πελάτες της τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν εμβάσματα από τον προσωπικό τους ηλεκτρονικό υπολογιστή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και πολύ χαμηλό κόστος. Ειδικότερα για την περίπτωση των εμβασμάτων εντός Ελλάδας, ο πελάτης μπορεί να επιλέγει τον τρόπο επιμερισμού των εξόδων για την αποστολή του εμβάσματός του και να ενημερώνεται με απόλυτη διαφάνεια για το κόστος του εμβάσματος πριν ολοκληρώσει τη συναλλαγή του.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 1111 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. ΤΟ 2001 ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 234,725.00€ ΤΟ 2003 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΛΙΣ 579€, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (2011) ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ . ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Youtube TO LINK ΕΙΝΑΙ : ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΥΤΗΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΒΑΘΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…..ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3-ΜΗΝΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΟΥΡΑ 160 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.