Ο NAVIGON MobileNavigator συμπληρώνει ένα έτος στο AppStore με 1 εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως

Ο MobileNavigator της NAVIGON για iPhone συμπληρώνει αυτές τις μέρες ένα χρόνο παρουσίας του στο AppStore. Από τις 12 μέχρι και τις 15 Αυγούστου η NAVIGON γιορτάζει το γεγονός με χαμηλότερες τιμές σε διάφορες εφαρμογές και InApps που διαθέτει μέσα από το Apple AppStore.

Από σήμερα μέχρι και στις 15 Αυγούστου, η NAVIGON, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής εφαρμογών mobile on-board πλοήγησης, γιορτάζει την πρώτη επέτειο της εφαρμογής πλοήγησης που διαθέτει για iPhone, τον MobileNavigator, μέσα από το iTunes App Store. Μέσα στις επόμενες τέσσερις μέρες η NAVIGON θα προσφέρει έκπτωση που θα φτάνει μέχρι και σε ποσοστό 50% σε όλες τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των εφαρμογών του MobileNavigator. Μεταξύ των εφαρμογών που θα έχουν έκπτωση 50% είναι και οι Traffic Live και Panorama View 3D. Μέσα στον πρώτο μόλις χρόνο, η NAVIGON μεταμόρφωσε πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές iPhone σε ολοκληρωμένες συσκευές πλοήγησης κατατάσσοντας την εφαρμογή μεταξύ των πρώτων σε πωλήσεις στα iTunes Top Grossing, Staff Favorites, Rewind 2009 lists, καθώς και στις διαφημιστικές καμπάνιες της ίδιας της Apple.

Ο MobileNavigator, η on-board εφαρμογή πλοήγησης για την πλατφόρμα του iPhone άλλαξε ριζικά τον τρόπο πλοήγησης των χρηστών. “Ο MobileNavigator συνδυάζει τη λειτουργικότητα μιας standalone συσκευής πλοήγησης με την ευέλικτη πλατφόρμα του iPhone”, δήλωσε σχετικά ο κος Gerhard Mayr, NAVIGON Vice President Worldwide Mobile Phones. ”Μέρος της επιτυχίας μας είναι η συνεχή έρευνα για καινοτομίες που θα δώσουν νέες δυνατότητες στην αγορά πλοήγησης, μέσα από δωρεάν αναβαθμίσεις για τους χρήστες. Μέσα στον πρώτο μόλις χρόνο, ο MobileNavigator κατέκτησε ηγετική θέση μεταξύ των εφαρμογών πλοήγησης, παρουσιάζοντας έξι δωρεάν αναβαθμίσεις που περιελάμβαναν πάνω από 30 νέες λειτουργίες.”

Η NAVIGON δραστηριοποιείται σχεδόν 20 χρόνια στον τομέα της πλοήγησης παρουσιάζοντας σημαντικές καινοτομίες στην αγορά και αναπτύσσοντας εφαρμογές και για την πλατφόρμα του κινητού τηλεφώνου iPhone. Με κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής πλοήγησης που παρουσίαζε, έθετε νέα στάνταρτ στην αγορά πλοήγησης για το iPhone, καθιστώντας την, την πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή για το iPhone. Μεταξύ των καινοτομιών που ενσωματώθηκαν στον MobileNavigator ήταν λειτουργίες όπως το Reality View Pro, που παρέχει φωτορεαλιστική απεικόνιση των χαρτών και των δρόμων, αλλά και η λειτουργία Clever Parking, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα κοντινότερα πάρκιγκ στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται ο χρήστης. Ο MobileNavigator ενσωματώνει επίσης δυνατότητες διασύνδεσης του iPhone με υπηρεσίες που παρέχουν πληροφορίες πραγματικού χρόνου, όπως το Traffic Live, Google Local Search, live weather information και σύνδεση στο Facebook ή στο Twitter. Η διαθέσιμη εφαρμογή Panorama View 3D παρέχει τρισδιάστατη απεικόνιση του περιβάλλοντος κάνοντας χρήση δεδομένων από την NASA. Το NAVIGON MyRoutes δίνει προσωποποιημένες προτάσεις διαδρομών στο χρήστη που θέτουν νέα στάνταρ στην έξυπνη πλοήγηση.

Τιμές προσφορών για περιορισμένο χρονικό διάστημα

MobileNavigator EU: 44,99€ αντί 89,99€

MobileNavigator EU10: 37,49€ αντί 74,99€

Many Regional Versions: 34,99€ αντί 69,99€

Traffic Live: 9,99€ αντί 19,99€

Panorama View 3D: 4,99€ αντί 9,99€

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.