Το 31o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι προ των πυλών στις 17-25 Οκτωβρίου 2009

imgp3002.jpg

ο μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι της Ελλάδας εγκαινιάζει μια νέα εποχή για το ελληνικό yachting στο αρτιότερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας

Για εννέα ημέρες, από 17 έως και 25 Οκτωβρίου 2009, η καρδιά του ελληνικού yachting, χτυπά στο νέο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Περισσότερα από 1.000 σκάφη και περίπου 10.000 ναυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, που θα παρουσιαστούν στο κοινό στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, κάνουν το 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, την κυρίαρχη εκθεσιακή διοργάνωση στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού, που αφορά όλους εκείνους οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, το yachting, το ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ.

Η φετινή διεξαγωγή του 31ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών, ουσιαστικά σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας, πολλά υποσχόμενης εποχής για το ελληνικό yachting, καθώς τα θετικά μηνύματα που εκπέμπει η αγορά δείχνουν μια σημαντική αναζωογόνηση. Τόσο η διεθνής αίγλη της διοργάνωσης, όσο και οι εκτιμήσεις των αναλυτών της αγοράς, προμηνύουν ότι η ανάπτυξη του κλάδου θα είναι ταχύτερη από ότι αρχικά αναμενόταν, για το δεύτερο εξάμηνο του 2009 καθώς και για το 2010. Τα μηνύματα αυτά γεννούν χαμόγελα αισιοδοξίας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία μιας πολλά υποσχόμενης διοργάνωσης.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του 31ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού, είναι η νέα του στέγη. Το METROPOLITAN EXPO είναι το αρτιότερο, το πιο σύγχρονο και το πιο εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας, σε απόσταση αναπνοής από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Με μεγάλες, υπερσύγχρονες υποδομές, προσβασιμότητα από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και με εγκαταστάσεις πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές, το νέο εκθεσιακό κέντρο δημιουργεί δυναμική προοπτική ανάπτυξης για τον συνεδριακό και εκθεσιακό τουρισμό στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα προσδίδει στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών πρόσθετη αίγλη, βελτιώνοντας την συνολική του εικόνα και ανεβάζοντας ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τον πήχη. Μερικά από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το εκθεσιακό κέντρο στη φετινή διοργάνωση είναι:

• 50.000 τ.μ. μοντέρνου εκθεσιακού χώρου

• κατηγοριοποίηση εκθεμάτων ανά αίθουσα

• 2 πολυτελή εστιατόρια

• 7 cafe-bars

• πολλοί καθιστικοί χώροι

• χώροι στάθμευσης 100.000 τ.μ.

• εύκολη πρόσβαση με μετρό, προαστιακό, λεωφορείο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο

• δωρεάν μεταφορά επισκεπτών προς την έκθεση με πούλμαν από σταθμούς μετρό και προαστιακού (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τοwww.athensboatshow.gr)

Διατηρώντας ως βασικό πυρήνα του τα σκάφη, το 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, επαναπροσδιορίζει την έννοια της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής χωρίς να έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα μεγάλα Ναυτικά Σαλόνια του εξωτερικού. Μια πολυδιάσταστη έκθεση που θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά πόλο έλξης για τους απανταχού λάτρεις του yachting και των θαλάσσιών σπορ, ενώ θα φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες και γνωστότερες κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρείες του χώρου, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κοινού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών:

International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό και λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 17 έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009 από τις 10:00 έως τις 21:30 τα σαββατοκύριακα και 16:00-21:30 τις καθημερινές, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.athensboatshow.gr

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.