Ο Rafael Nadal το νέο πρόσωπο του PokerStars

Μετά τον Sébastien Chabal, τη Fatima Moreira de Melo, το Gaël Monfils και το θρύλο του τένις Boris Becker, η μεγαλύτερη εταιρία online πόκερ στον κόσμο υπέγραψε συμφωνία με τον Rafael Nadal, ο οποίος θα γίνει έτσι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας μάρκετινγκ της εταιρίας στην Ισπανία.

Πρόσφατα, το poker νομιμοποιήθηκε στην Ισπανία και η κυβέρνηση απαίτησε από τις εταιρίας που θέλουν να παραμείνουν στην αγορά τους φόρους των κερδών των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Αρκετές εταιρίες αποφάσισαν να αποσυρθούν από την αγορά, αφήνοντας μικρότερο τον ανταγωνισμό στην Ισπανία.

Το PokerStars αποφάσισε να καταβάλλει το ποσό που υποχρεούται στην ισπανική κυβέρνηση (υπολογίζεται στα $257 εκατομμύρια) και να παραμείνει στην αγορά, εκμεταλλευόμενο το μικρότερο ανταγωνισμό. Έτσι, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες των κερδών της, αποφάσισε να σπονσοράρει τον Ισπανό παίκτη τένις, Rafael Nadal, ο οποίος είναι ένα από τα διασημότερα πρόσωπα στην Ισπανία αλλά και παγκοσμίως. Παρά, λοιπόν, το υψηλό ποσό των φόρων, η εταιρία μακροπρόθεσμα θα καταφέρει να αναπληρώσει το ποσό αυτό μέσω των κερδών της.

Το συμβόλαιο της μεγαλύτερης εταιρίας poker στον κόσμο με το Rafael Nadal  ανέρχεται στα €12 εκατομμύρια και θα ισχύει για 2 χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί ποτέ στην ιστορία του online poker, ενώ το πρώτο διαφημιστικό σποτ του διάσημου αστέρα του τένις ξεκίνησε το γύρισμα από τον Απρίλιο.

Ο Ισπανός, αν και έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα στο τένις, παραδέχεται ότι πολύ δρόμο ακόμα για να γίνει καλός παίκτης στο poker. Σε αυτό το κομμάτι ζητά τη βοήθεια των φίλων του πόκερ μέσα από το site του PokerStars (στο τμημα «Help Rafa»), όπου μπορεί κάθε ένας να ανεβάσει videos με συμβουλές για τον τενίστα. Οι καλύτερες συμβουλές θα κερδίζουν έπαθλα από τον ίδιο, ενώ ο χρήστης που θα στείλει την καλύτερη συμβουλή θα κερδίσει ένα πακέτο για το EPT στη Βαρκελώνη με το buy-in του Main Event αξίας €5.300 το οποίο θα διαρκέσει από 19 μέχρι 25 Αυγούστου, οκτώ διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και €1.500 για έξοδα ταξιδιού.

Ο ίδιος ο Rafael Nadal δήλωσε ότι του αρέσει να είναι ανταγωνιστικός και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό με ότι κι αν καταπιάνεται. Επίσης, δήλωσε ότι όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το πόκερ η πρώτη του επιλογή ήταν το PokerStars γιατί καταλαβαίνει τις απαιτήσεις των παικτών του και τους δίνει τα εφόδια να προχωρήσουν.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.