Το MSN σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα!

msn.gr

Σε μόλις 6 μήνες το MSN.gr κατόρθωσε να γίνει η δεύτερη πιο δημοφιλής διαδικτυακή πύλη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έρευνα Market Intelligence που διεξάγει η εταιρία AGB Nielsen/Nielsen Online για την κίνηση στο ελληνικό διαδίκτυο, η διαδικτυακή πύλη MSN.gr προσέλκυσε τον Οκτώβριο συνολικά 2,1 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, γεγονός που αυτόματα την κατατάσσει στη δεύτερη θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα sites στην Ελλάδα.

Η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του MSN.gr μέσα στο σύντομο διάστημα της εξάμηνης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, οφείλεται στο ιδιαίτερα ελκυστικό περιεχόμενο του, το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές στήλες, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες Windows Live, τη δημοφιλέστερη ομάδα διαδικτυακών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με στοιχεία για τη χρήση του MSN.gr, η κίνηση κυμαίνεται και τα Σαββατοκύριακα σε παρόμοια επίπεδα με τις καθημερινές, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σπάνιο για διαδικτυακή πύλη. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι το MSN.gr αποτελεί ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου. Σε αυτό αναμφίβολα συμβάλουν και οι ποικίλες δυνατότητες σχολιασμού και διατύπωσης απόψεων που εξασφαλίζει το MSN.gr για τους χρήστες του. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού ήταν ότι κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι, πολλοί επισκέπτες του MSN.gr μοιράστηκαν τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες.

Η κα Βάλια Παπασπύρου, επικεφαλής του MSN στην Ελλάδα, δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία του MSN.GR. Συνειδητοποιούμε ότι οι επισκέπτες του ενθουσιάζονται με το περιεχόμενο, το οποίο είναι πλούσιο σε ειδησεογραφία, θέματα αθλητισμού και ψυχαγωγίας, με την ενότητα βίντεο, που περιλαμβάνει ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, και φυσικά με το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει σχεδόν κάθε ξεχωριστή ιστορία που δημοσιεύουμε. Επίσης, οι επισκέπτες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις υπηρεσίες Windows Live, όπως το Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail, που προσφέρονται αποκλειστικά μέσω του MSN.GR. Και βέβαια οι φίλοι του MSN μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν σύντομα πολλές ακόμα εκπλήξεις! Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες του κόσμου και παρακολουθούμε τα θέματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο. Μπορούμε λοιπόν να υποσχεθούμε στους φίλους του MSN.GR, ότι σύντομα θα υπάρξει ακόμα πιο εντυπωσιακό νέο υλικό από το χώρο του lifestyle, ενώ θα προστεθούν καινούριες στήλες στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί… γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι στο MSN.GR για να ζήσουν αυτή τη νέα, φανταστική εμπειρία».

      

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • ωραίο το άρθρο αλλά δεν αναφέρεται ο σημαντικότερος κατ εμέ λόγος που βρίσκεται τόσο ψηλά που είναι οτί σε πετάει αυτόματα η microsoft εκεί όταν κάνεις logout απο κάποιον hotmail , windowslive λογαριασμό e-mail….

    Φυσικά και δεν τίθεται θέμα «εξαπάτησης» αλλά προφανώς του δίνει πάρα πολλά hits απο τους ανθρώπους που δεν εχουν κάποια τοπική εφαρομγή για e-mail τυπου thunderbird.

  • Μα Dimi όταν κάνεις log out από το hotmail.com σε “πετάει” στο msn.COM Και όχι στο msn.GR. Άρα δεν υπάρχει η περίπτωση που αναφέρεις.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.