Το MLS Destinator στα κινητά Samsung

MLS Destinator

Πριν λίγο καιρό το akouseto.gr είχε κάνει σιωπηλή αναφορά για την επικείμενη συνεργασία. Οι εκμυστηρεύσεις αυτές επιβεβαιώθηκαν με την παρακάτω ανακοίνωση:

“Σε συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση σε κινητά τηλέφωνα με την εταιρεία Ευρωηλεκτρονική του ομίλου Φουρλής, αποκλειστική αντιπρόσωπο των κινητών τηλεφώνων της Samsung στην Ελλάδα, προχώρησε η MLS Πληροφορική. Tο MLS Destinator Mobile Phone Edition προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης χωρίς κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet και επιπλέον περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα, πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα καλύπτοντας το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου.

Η συμφωνία με την Ευρωηλεκτρονική εντάσσεται στη στρατηγική της MLS για την εξάπλωση της πλοήγησης και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση αναμένεται να προσδώσει στην MLS σημαντικά οφέλη και να οδηγήσει στην περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας.”

Για ακόμη μια φορά το akouseto.gr επιβεβαίωσε τους τίτλους: “Το καλύτερο ελληνικό blog”, “To No1 νεανικό blog”, “To μοναδικό τεχνολογικό blog”, “To καλύτερο ειδησεογραφικό blog” και “Το καλύτερο ………… blog” (στις τελίτσες βάλτε ότι θέλετε…).

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.