Η απόλυτη λύση κατά της φοροδιαφυγής!

Μετά από καιρό σκέψης και ενασχόλησης με το πρόβλημα της μη απόδοσης φόρου από μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, το akouseto.gr- το καλύτερο ελληνικό blog, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του απίστευτου  brainstorming. Η λύση είναι απλή:

Δεν πρέπει κανείς να παίρνει λεφτά στα χέρια του. Τόσο απλά. Τα χρήματα θα μεταφέρονται άμεσα από τον εργοδότη στον λογαριασμό του κάθε πολίτη τον οποίο θα διαχειρίζεται όμαδα Γερμανών (για μεγαλύτερη ασφάλεια). Όλα τα χρήματα των πολιτών θα είναι απλά νούμερα σε κάποιον λογαριασμό.

Ερ.: Τι γίνεται όταν κάποιος θέλει να κάνει κάποια αγορά; 

Απ.: Κάνει έγγραφο αίτημα στην ομάδα των Γερμανών διαχειριστών και περιμένει την απάντηση. Αν γίνει δεκτό το αίτημα τότε θα λαμβάνει έναν μοναδικό δωδεκαψήφιο αριθμό έγκρισης τον οποίο θα γνωστοποιεί στο κατάστημα ή στον επαγγελματία που θα του παρέχει το προιόν ή την υπηρεσία.

Ερ.: Πως θα πληρώνονται τα καταστήματα ή οι επαγγελματίες;

Απ.: Μόλις λαμβάνουν τον αριθμό εντολής τότε θα μπορούν να τον προσκομήσουν στην Υπηρεσία Αποδοχής Εγκρίσεων Αγορών (ΥΑπΕΑ) και αυτόματα θα μεταφέρονται λογιστικά τα χρήματα στον λογαριασμό του καταστήματος ή του επαγγελματία και ταυτόχρονα θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό που έλαβε προιόν ή υπηρεσία.

Ερ.: Αν χρειαστεί να επενδύσω κάποια χρήματα για να ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα πως θα δανειστώ χρήματα.

Απ.: Η διαδικασία που θα απαιτηθεί θα είναι ακριβώς η ίδια, δεν θα αλλάξει τίποτα. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι μόλις εγκριθεί το δάνειο τα χρήματα θα πιστώνονται αυτόματα στον κρατικό λογαριασμό που αντιστοιχεί στον πολίτη που έλαβε το δάνειο.

Τόσο απλά!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.