Νέα βάση για laptop από την Logitech

Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο σερφάρισμα … αγκαλιά με τον φορητό μας υπολογιστή, η Logitech παρουσίασε σήμερα την βάση Logitech® Touch Lapdesk N600, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την μεγάλη επιφάνεια αφής για ευκολότερη χρήση του κέρσορα.

Όπως εξήγησε ο Denis Pavillard, αντιπρόεδρος προϊοντικού μάρκετινγκ για περιφερειακά φορητών «…έχουμε δει ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα πιο παράξενα πράγματα – από μαξιλάρια έως ..κατοικίδια- ως βάση του φορητού τους υπολογιστή, ώστε να γλιτώσουν από τη ζέστη που εκπέμπει από το κάτω μέρος. Οι δικές μας βάσεις είναι πολύ πιο αποτελεσματικές ενώ, το τελευταίο μας μοντέλο με την εξτρά επιφάνεια αφής προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη διαχείριση περιεχομένου (μετακινώντας τον κέρσορα, κάνοντας κλικ, σκρολάροντας κλπ), χωρίς να προσθέτουμε στον φορητό επιπλέον περιφερειακά».

Η βάση Logitech Touch Lapdesk N600 έχει μια ανασυρόμενη επιφάνεια αφής 5 ιντσών η οποία αναγνωρίζει πολλαπλές επαφές (multi-touch). Για παράδειγμα χρησιμοποιώντας ένα δάχτυλο κινούμε τον κέρσορα, με ένα δεύτερο μπορούμε να σκρολάρουμε, ενώ μια κίνηση με τρία δάχτυλα μας μεταφέρει στην επόμενη σελίδα, φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο.
Η βάση έχει σχεδιαστεί με πολλαπλά στρώματα υλικών που μας προστατεύουν από την θερμότητα του φορητού, ενώ η επιφάνεια της είναι αντιολισθητική οπότε ο υπολογιστής μένει σταθερός.
Η χρήση της βάσης είναι απλούστατη, καθώς χρειάζεται μόνο μια ασύρματη σύνδεση σε μια θύρα USB. Και για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, οι μπαταρίες της προσφέρουν 6 μήνες διάρκεια.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Η Logitech Touch Lapdesk N600 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Ιούνιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα € 69,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site Logitech.com.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.