Ήρθε στην Ελλάδα το LIFEBOOK A1130 της Fujitsu

LIFEBOOK A1130

Το πλέον αξιόπιστο και ανθεκτικό laptop για οποιαδήποτε χρήση θα κυκλοφορήσει από τη FUJITSU και στην Ελληνική Αγορά από τον επόμενο μήνα. Το LIFEBOOK A1130, από τα πρώτα προϊόντα στην Ελλάδα, που φέρουν τη αμιγή υπογραφή της FUJITSU, προσφέρει τη μέγιστη απόδοση και μοναδική αξιοπιστία λόγω του συμπαγούς και υψηλής αισθητικής σχεδιασμού του.

Την ανθεκτικότητα και αξιοπιστία του LIFEBOOK A1130 εγγυώνται τόσο οι δοκιμές που επιβάλλει η FUJITSU κατά την κατασκευή του, όσο και η αντιμετώπιση των προβλημάτων για τον χρήστη στην καθημερινή λειτουργία ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή των ιαπωνικών προτύπων ποιότητας (TQM) εγγυώνται την αντοχή και τη διάρκεια ζωής του σε ισχυρές πιέσεις στο καπάκι και πτώσεις του, ενώ με την κατασκευή αδιάβροχου πληκτρολογίου και δίοδο διαφυγής υγρών γύρω από το πληκτρολόγιο, ο χρήστης με μία κίνηση απελευθερώνεται από τον κίνδυνο καταστροφής του από την είσοδο υγρασίας στο εσωτερικό του.

Ο τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστής Intel® Core™ 2 Duo Processor με 6MB L2 Cache και Mobile Intel® GM 45 Express Chipnet,, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, προσφέρει απαράμιλλη αποδοτικότητα στην λειτουργία όλων των προγραμμάτων, αλλά και ανταποδοτικότητα σε σχέση επένδυσης – κόστους. Το ενσωματωμένο Wireless Intel® WiFi Link 5100 AGN εγγυάται ταυτόχρονα μεγαλύτερη εμβέλεια και ταυτόχρονες λειτουργίες χωρίς καθυστέρηση. Η 15.6 ιντσών οθόνη είναι Brilliant προσφέρει ζωντανά χρώματα με μεγάλη ευκρίνεια σε σχήμα 16:9 και για το λόγο αυτό είναι άψογη για την αναπαραγωγή DVD στο σπίτι αλλά και εκτός. Εκτός της αναπαραγωγής, όμως, το LIFEBOOK Α1130, φέρει και ενσωματωμένο διπλής όψης Multi Format DVD writer.

Κυρίως, όμως, η αξιοπιστία και αντοχή του LIFEBOOK A1130 συνδυάζεται με την ευκολία χρήσης. Προσφέρει άνετη επικοινωνία με την ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Mpixel καθώς και με το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο, το οποίο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους κατά τη μετάδοση της φωνής. Επιπλέον, η Fujitsu, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο ενσωματωμένο touchpad. Εκτός από τη συνήθη λειτουργία του, η κύλιση της οθόνης και η μεγέθυνση και σμίκρυνσή των εικόνων ή των «παραθύρων» γίνεται με την κίνηση των δακτύλων σε αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Διονύση Μιχαλόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ, η οποία θα έχει και τη διάθεση του LIFEBOOK A1130 στην Ελλάδα, «Μελετήσαμε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες τόσο του οικιακού χρήστη όσο και του χρήστη στο γραφείο, με γνώμονα την ποιότητα, τις ανάγκες επικοινωνίας, την αντοχή, το σχεδιασμό και την αξιοπιστία. Πιστεύουμε ότι το «αξιόπιστο φορητό για κάθε χρήση» LIFEBOOK A1130 έχει να προσφέρει το maximum σε όλους αυτούς τους τομείς».

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • Η άποψη απόψεις και κριτική μου (review) για τον fujitsu lifebook a1130 Παιδια ο υπολογιστής είναι για τα μπάζα με αρκετά προβλήμα. Όσον αφορά το service (επισκευή) του δεν ξέρω ακόμα αφού δεν έχει χαλάσει.
    Παιδιά μακριά από αυτόν τον υπολογιστή! Τον αγοράσαμε και τα ηχεία του παίζουν πολύ σιγά ενώ αν ανεβάσουμε τον ήχο πολύ ψηλά για να ακούγεται τότε ο ήχος ακούγεται σαν να βγαίνει από ένα πολύ φτηνό ραδιοφωνακι κάνοντας βζζζζζ. Η εγγύηση είναι μόνο 2 έτη του e-shop αφού ο κατασκευαστής δίνει μόνο 1 όχι 3 χρόνια. Το dvd driver είναι mashita και ορισμένα από τα dvd που διαβάζει ο άλλος μου υπολογιστής αυτός δεν τα διαβάζει. Το touchpad δεν έχει μαρκαρισμένη την περιοχή της κατακόρυφης κύλισης και είναι αρχικά απενεργοποιημένη κάνοντας σε να πιστεύεις ότι τελικά δεν έχει την δυνατότητα της κύλισης μέχρι να το βρεις και να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του ποντικιού. Επίσης η ευαισθησία του touchpad δεν είναι και η καλύτερη αφού κάποιες κινήσεις του δάκτυλου τις αγνοεί. Οι θύρες usb είναι τοποθετημένες όλες μαζί κολλητά μέσα σε μια περιοχή μόλις 3 εκατοστά με αποτέλεσμα η μεσαία θύρα να καθίσταται άχρηστη αφού εάν βάλεις κάτι στις άλλες δυο είναι δύσκολο να σφηνώσει κάτι στην μεσαία και φυσικά είναι δύσκολο να το πιάσεις και να το τραβήξεις έξω χωρίς να τραβήξεις και αυτά που είναι στις άλλες δυο θύρες κινδυνεύοντας να κανείς και ζημία στις θύρες ή στα usb εξαρτήματα. Τέλος προς θεού ο επεξεργαστής δεν έχει 6ΜΒ cache αλλά μόνο 2. Όλα τα αλλά που γράφει ισχύουν. Όπως καταλαβαίνεται Ολα τα σημεία που αναφέρω παραπάνω (ηχεία, θύρες usb, touchpad) δεν θα κόστιζαν και ιδιαίτερα στην fujitsu να τα επιμεληθεί καλύτερα (αφού δεν είναι ακριβά Όπως ο επεξεργαστής η ram κτλ) έτσι ώστε να αφήσει τον πελάτη ευχαριστημένο και να προτείνει την εταιρία στους φίλους του και να την ξαναπροτιμησει και ο ίδιος και να μην πρέπει να την δυσφημήσει Όπως κάνω τώρα εγώ. Αλλά τι να κάνω και γω αφού είναι λες και αυτοί που σχεδίασαν τον υπολογιστή ενώ μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά έκανα ότι μπορούσαν για να μείνει ο πελάτης όσο το δυνατόν πιο δυσαρεστημένος. Κάποιοι τώρα θα πείτε ότι ο δικός μου fujitsu πχ amilo είναι καλός και δεν ξέρω τι λες εσύ Παιδιά τι να σας πω Πάντως αυτός δεν είναι καλός υπολογιστής. αυτός που είχαμε και μας αντικατέστησαν στην εγγύηση των 2 ετών του e-shop ήταν σε Όλα τα παραπάνω σημεία έτη καλυτερος Ηταν hp Compaq-Presario cq61 αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ίδιο. Πάντως την ΗΡ την συνιστώ τώρα που είδα αυτόν εδώ τον υπολογιστή.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.